Sdílení

Kissin‘ Dynamite – What Goes Up
Crystal Ball – You Lit My Fire
Red hot Chili Peppers – Tippa My Tongue
Red hot Chili Peppers – Eddie
Ginevra – Siren’s Calling
Chinaski – Dvě srdce vejpůl
Nickelback – Those Days
Amberian Dawn – SOS
Iron Savior – Sweet Dreams
Pretty Maids – Wake Up To The Real World (Rerecorded)

Crystal Ball – You Lit My Fire

Už na začátku letošního roku se na pultech obchodů objevilo jedenácté studiové album švýcarských melodických hard rockerů Crystal Ball, Album produkoval, mixoval a masteroval Stefan Kaufmann (ex Accept, UDO) a zní prostě skvěle.

Red Hot Chili Peppers – Dvojitá porce

  • Tippa My Tongue
  • Eddie

„Return of the Dream Canteen“ je třinácté studiové album americké rockové skupiny Red Hot Chili Peppers. Stejně, jako v případě předchozího alba Unlimited Love, kapela spolupracovala s producentem Rickem Rubinem a nahrávacím inženýrem Ryanem Hewittem.

Skupina oznámila vydání alba během jejich Global Stadium Tour 23. července 2022 na jejich show v Denveru, přičemž byly zpřístupněny předprodeje alba.

První singl „Tippa My Tongue“, vyšel spolu s hudebním videem 19. srpna 2022. Druhá píseň z alba, „Eddie“, která byla inspirována hudebníkem Eddiem Van Halenem, vyšla 23. září 2022.

Skladba „Eddie“ byla poprvé uvedena 9. října 2022 na hudebním festivalu Austin City Limits. Byla to první píseň z alba, která byla uvedena naživo.

Přečtěte si víc v článku ZDE!

https://www.youtube.com/watch?v=SYDbpkXUm_0

Ginevra – Siren’s Calling

Fanoušci melodického hard rocku se dočkali dalšího klenotu. Představujeme novou švédskou kapelu Ginevra. Jejich debutové album „We Belong To The Stars“ vyšlo 16. září.

Příběh, který je s vydáním alba spojený najdete na webu playlistmusic.cz a přidal jsem tam pro Vás všechny tři dosud vydané singly. Je to i s videem, tak se na to určitě podívejte. Jednu z ochutnávek nabízím i teď.

Celý článek ZDE

Chinaski – Dvě srdce vejpůl

Fanoušci tuzemské kapely Chinaski se dočkali a na světě je jejich dvanáctá deska, která nese název „Frihet“. Norsky to znamená „svoboda“.

Co k tomu říká samotná kapela, to si jistě najdete na našem webu.

Výsledkem dvoutýdenního nahrávání v nádherném norském studiu je skvělé album se třinácti novými skladbami od jedné z nejúspěšnějších domácích kapel.

Nickelback – Those Days

Nickelback avizují nové album a jeho vydání potvrzují už druhým singlem

Album vyjde 18. listopadu, ponese název „Get Rollin´“ a bude to nové album po pěti letech,

Zároveň kapela pouští do éteru druhý kousek k ochutnání, který je, na rozdíl od relativně tvrdého prvního singlu „San Quentin“, o poznání klidnějším kouskem. Novinka se jmenuje  „Those Days“.

Tenhle song taky nabízím teď v Playlist Music

Více čtěte ZDE

Amberian Dawn – SOS

Finští Amberian Dawn se opět objevují se zbrusu novou hudební nadílkou. Očekávejte album „Take A Chance – A Metal Tribute to ABBA“

Cover album vyjde 2. prosince prostřednictvím Napalm Records ,a jak už název napovídá, vzdává hold jedné největších inspirací kapely.

Jako první ochutnávku toho, co lze očekávat, Amberian Dawn vydali první singl z alba s názvem „SOS“ plus nové lyric video. Tento nepopiratelný evergreen metalová jednotka dovedně přepracovala, jak jinak, do té správné metalové podoby.

Na web playlistmusic.cz jsem pro Vás napsal celý článek o tomto albu, tak se tam stoprocentně mrkněte ZDE

Iron Savior – Sweet Dreams

Němečtí mistři metalu – Iron Savior vydali koncem srpna pokračování úspěšné série Reforged. V článku na našem webu jsme si vysvětlili proč, a tak dnes mohu doplnit, že na tohle album si našly cestu i dvě méně známé, respektive dokonce nové písně: „Living On A Fault Line“, která dříve vyšla pouze v Japonsku, spadá do první kategorie. Kromě toho byl zahrnut hit Eurythmics „Sweet Dreams“. A tuhle pecku Vám chci dneska zahrát. Exluzivně v Playlist Music

Příště se určitě dostaneme k novému albu skupiny Kabát, které teď vyšlo a dneska na něj prostě nezbyl čas.

A dáme si dvojitou porci z nového alba švédských melodických metalistů Dragonland, z alba, na které fanoušci trpělivě, anebo možná netrpělivě, čekali neuvěřitelných deset let.

Zde najdeš záznam pořadu

Playlist Music 41/2022

Playlist Music

Hudební tipy, novinky, informace a zajímavosti z hudebního světa

Vysílací časy pořadu na Rádiu HEY:
Premiéra: Neděle: 15:00 – 16:00 hodin,
Reprízy: Pondělí: 01:00 – 02:00 | Úterý: 05:00 – 06:00 | Sobota: 14:00 – 15:00 hodin

Kontakt:

  • náměty a připomínky
  • nominace kapel a interpretů do pořadu
  • informace
  • dotazy

e-mail: redakce@playlistmusic.cz

tel: +420 603 424 623

WEB:

www.playlistmusic.cz

Previous post Playlist Music mění své vysílací časy na Rádiu HEY!
Next post ZPĚVÁKA PETRA BENDE PRONÁSLEDUJE VÁŠNIVÁ FANYNKA. V NOVÉM KLIPU HO BÁRA ŠTĚPÁNOVÁ NAKLONUJE