Sdílení

Hudební pořad Playlist Music tentokrát představil novinku od skupiny Alkehol, pozornost si zaslouží také sólové album Floor Jansen a dvojitou porci jsme si dopřáli z nového alba německých Powerwolf.

Horkou novinkou je jedenácté studiové album kapely Metallica, ze kterého na singlu vychází titulní skladby „72 Seasons“ a o nové desce už mluví také domácí kapela Harlej.

All Time Low – Modern Love
Ad Infinitum – Seth
Alkehol – Lehce nad věcí
Floor Jansen – My Paragon
Powerwolf – No Prayer at Midnight
Powerwolf – Sainted by the Storm
Metallica – 72 Seasons
Hairy Groupies – The Story
Harlej – Zatím je to dobrý
Abraxas – Obyčejnej svět

Skupina Alkehol po delší době vydala píseň bez zkreslených kytar, prostě oddechovku na každý den… Píseň „Lehce nad věcí“ si oblíbí všichni, kteří si v létě u táboráku rádi zahrají na akustickou kytáru.

O další hudební novinku se postarala Floor Jansen. Její sólové album „Paragon“ vyšlo 24. března a Jansen ještě předtím stihla světu představit singl „My Paragon“. Ten je navíc opatřen úžasným videem, které se natáčelo v Belgii.

Dvojitou porci dostanete od Powerwolf, kteří na metalové scéně představují další album „Interludium“ a najdete na něm celkem šest skladeb včetně singlu „Sainted By The Storm“, nebo starší nahrávky z archivu kapely „Midnight Madonna“ nebo „Living On A Nightmare“.

Edice obsahuje také bonusové CD „Communio Lupatum II“, na kterém uslyšíte songy od Powerwolf v podání jedenácti kapel. A dopřát si můžete i další bonusové album „Interludium Orchestrale“ s instrumentálními verzemi.

Na světě je i očekávané album skupiny METALLICA – „72 Seasons“ Vyšlo 14. dubna. Vlastně k tomu není potřeba cokoli dalšího dodávat. Kapela jasně potvrzuje, že nepatří do starého železa, a kdo by tomu snad nevěřil, ten ať si nové album poslechne.

Není to tak dlouho, co jsme si v Playlist Music povídali se zpěvačkou Jackie Daniels o kapele Hairy Groupies a o jejich debutovém albu. Kapela nyní natočila video k další skladbě z této desky. Po „Illusory Man“ a „Cry Baby“ je to skladba „The Story“

A nakonec skupina Harlej, která zveřejnila singl a klip Zatím je to dobrý, předzvěst nového alba plánovaného na letošní září. Novinkovou píseň napsala ověřená autorská dvojice Tonda Rauer a Tomáš Miřátský. K natáčení klipu, o který se opět postarala firma KHfilmin v čele s režisérem a autorem scénáře Petrem Vincem Havlíčkem, si Harlej pozval hned tři herečky: Martinu Černou, Šárku Šildovou a Dášu Zázvůrkovou.


Nabídka pro kapely a umělce

Playlist Music je hudební pořad pravidelně vysílaný na Rádiu HEY a Rádiu SÁZAVA a prezentovaný na webu PLAYLISTMUSIC.CZ.

Moderátor Standa Čeněk v pořadu každý týden informuje posluchače o aktuálním dění na hudební scéně, představuje zajímavé hudební novinky a hudební tipy, nebo připomíná nezapomenutelné skladby z hudebního archivu.

Součástí tohoto jedinečného pořadu může být i prezentace Vaší kapely.

Balíček „Playlist Music“ zahrnuje rozhovor s interpretem/kapelou a zařazení 1 skladby do pořadu a do vysílání na všech frekvencích Rádia Hey a Rádia Sázava.

Playlist Music, to je snadná cesta, jak dostat Vaši kapelu do Rádia!

Kontakt:

Standa Čeněk

Tel. +420 603 424 623

e-mail.

redakce@playlistmusic.cz

booking@qrticket.cz

Previous post Skupina Harlej zveřejnila nový singl Zatím je to dobrý. Doprovází ho klip s třemi půvabnými herečkami.
Next post „Věříte, že jste bez viny?“ ptají se v novém singlu WITCH HAMMER