Sdílení

Steel Panther – All I Wanna Do is Fuck (Myself Tonight)
Metallica – If Darkness Had a Son
Nordic Union – New Life Begins
David Koller – Bodlák
Stratovarius – Hunting High and Low
Stratovarius – Glory of the World
Metall Factory – Dirty Game
Torrax – Nech je vzplát
Ugly Kid Joe – Lola

Metallica – If Darkness Had a Son

Po sedmi letech čekání vychází nové album METALLICA – „72 Seasons“, na pulty obchodů se dostane v pátek 14. dubna.

Nicméně kapela připravila pro věrné fanoušky příjemné překvapení a ti tak budou mít možnost slyšet nové album o něco dříve. Už v předvečer, ve čtvrtek 13. dubna, mají příležitost zajít do kina na speciální streamovanou předpremiéru, a to i v Dolby Atmos ve vybraných kinech.

Fanoušci tak uslyší všech 12nových skladeb, navíc opatřených vlastními videoklipy a exkluzivním komentářem členů kapely.

O tom, že je kapela stále ve skvělé formě nás již mohli přesvědčit první dvě ochutnávky z nového alba, a aby toho nebylo málo, tak tady je třetí.

David Koller – Bodlák

Necelých osm let po předchozí desce ČeskosLOVEnsko přichází 24. února David Koller s novým albem nazvaným LP XXIII. Obsahuje deset písní, z nichž více než polovinu protagonista zveřejnil v posledních dvou letech jako singly doprovázené videoklipem. V českých poměrech zcela bezprecedentní projekt bude v dalších měsících dotažen do úplného finále, kdy získá video podobu celý obsah alba. „Stále se vyrovnávám s tím, že chci dělat něco novýho,“ říká David Koller.

Více v článku ZDE

Stratovarius – Hunting High and Low

Stratovarius – Glory of the World

Finští Stratovarius na svém FB profilu připomněli vydání alba „Infinite“. Není to sice zrovna kulaté výročí, ale proč neoslavit 23 let od vydání. Album vyšlo 28. února 2020. No my se rozhodně k oslavě přidáme tím, že si z alba dáme pořádnou dvojitou porci.

Metall Factory –  Dirty Game

Ostravská, stále ještě nová kapela METAL FACTORY vydala loni v únoru své debutové album „Defeat All“ a nyní oznamuje další radostnou zprávu. Skupina, v jejímž čele působí hned dvě zpěvačky, s největší pravděpodobností přivítá v létě nového kytaristu a novou zpěvačku.

Více se dočtete v článku ZDE

Previous post Playlist Music 2023 / 08
Next post Skupina Harlej zveřejnila nový singl Zatím je to dobrý. Doprovází ho klip s třemi půvabnými herečkami.