Hudební pořad PLAYLIST MUSIC přichází s novinkou. Od února prezentuje hitparádu QR TICKET HITS

Sdílení

Hudební pořad PLAYLIST MUSIC přichází s novinkou. Od února 2023 bude posluchačům pořadu, a to jak na webu, tak na vlnách Rádia HEY a Rádia Sázava, pravidelně přinášet informace o nové multižánrové hitparádě QR TICKET HITS. Každou první neděli v měsíci tak uslyšíte desítku skladeb, které v daném měsíci usilují o Vaši přízeň v uvedeném žebříčku.

Po zbytek měsíce pak PLAYLIST MUSIC bude nadále představovat hudební tipy, informace, domácí i zahraniční zajímavosti a novinky z hudebního světa a jako bonus také krátký a stručný přehled aktuálního pořadí na žebříčku QR TICKET HITS.

QR TICKET HITS je multižánrová hudební hitparáda sestavovaná pravidelně z příspěvků kapel spolupracujících s QRTICKET.CZ. Aktuální žebříček QR TICKET HITS najdeš na webových stánkách QRTICKET.CZ. Sestřih žebříčku QR TICKET HITS prezentujeme pravidelně ve vysílání Rádia HEY a Rádia Sázava.

Do QR TICKET HITS je každý měsíc zařazeno 10 songů, z nichž fanoušci a posluchači vybírají pomocí hlasovacího tlačítka. Na konci měsíce je na základě hlasování vybrán vítězný song, který postupuje do finálového kola.

Nominované kapely tak mají jedinečnou možnost prezentovat se na webu QRTICKET.CZ, který zajišťuje online prodej vstupenek na kulturní akce, a který pravidelně navštěvují nejen tisíce hudebních fanoušků, ale také hudební producenti a pořadatelé kulturních akcí. To jim může přinést zajímavé kontakty a příležitosti.

Vítězné songy z jednotlivých kol (měsíců) automaticky postupují do finálového kola QR TICKET HITS a stávají se Hudebními tipy pořadu PLAYLIST MUSIC. Tři nejlepší kapely z finálového kola dostanou možnost účinkovat na slavnostním Galavečeru QRTICKET.CZ, nebo na jiném obdobném festivalu QRTICKET.CZ.

Kromě online prodeje vstupenek a hitparády QR TICKET HITS nabísí portál QRTICKET.CZ kapelám a umělcům i další možnosti spolupráce. Kompletní přehled najdeš ZDE.

Previous post Playlist Music 2023 / 04
Next post Playlist Music 2023 / 05 – QR TICKET HITS únor 2023