SYMPHONITY vydávají živák. Album „Marco Polo: Live In Europe“ potěší fanoušky už 12. dubna.

Sdílení

Mezinárodní symphonic/power metalisté SYMPHONITY s českými kořeny vydávají živák, který zachycuje atmosféru turné s italskými legendami žánru RHAPSODY OF FIRE. Album „Marco Polo: Live In Europe“ potěší fanoušky už 12. dubna.

Jedná se o první živé album kapely vycházející na CD a DVD. Celková doba záznamu přesáhne dvě hodiny. Nahráno bylo během evropského turné v roce 2023 na podporu italských velikánů RHAPSODY OF FIRE. Obsahuje živé verze písní ze všech tří předchozích studiových alb SYMPHONITY a zachycuje jedinečnou koncertní energii kapely. Album doprovází obal se spoustou fotografií z turné. Mixu se ujal Libor Křivák a masteringu Fredrik Nordström ve studiu Fredman ve Švédsku.

Na DVD je zachyceno kompletní vystoupení na domácí půdě kapely ve Zlíně. Obsahuje 40 minut vystoupení a exkluzivní záběry ze zákulisí, rozhovory a také několik videoklipů. Mix zpracoval opět Libor Křivák a masteroval Simone Mularoni v italském Domination Studiu.

Baskytarista Tomáš Sklenář novinku komentuje: „Vsadili jsme na zachování živého charakteru alba bez velkých editací ve studiu, takže audio a video záznam nás zachycuje opravdu naživo. Turné jsme si moc užili. Podílet se na tomto živém albu bylo jako vytvořit knihu vzpomínek pro každého z nás. Je skvělé, že ji teď můžeme sdílet také s našimi fanoušky.“

Previous post Metal Factory vydává další singl z chystané desky!
Next post Piráti z VISIONS OF ATLANTIS představují ukázku z nového alba