Sdílení

Iron Savior – Sweet Dreams
Uriah Heep – Save Me tonight
Ronnie Atkins – Real
Arctic Rain – Unity
Veonity – Gates of Hell
Sabaton – The First Soldier
Crowne – Operation Phoenix
Crowne – Champions
Michal Šindelář – Dřív, než ti dojde
First Signal – Broken

Uriah Heep – Save Me tonight

Britské hard rockové legendy Uriah Heep vydaly 27. ledna své nové album.  „Chaos & Colour“ je dvacátým pátým studiovým albem. První singl a úvodní skladba „Save Me Tonight“ je přímo určená pro rocková rádia a pořady, jako je Playlist Music

Artic Rain – Unity

Druhé studiové album švédských melodických hard rockerů Artic Rain, album „Unity“ vyšlo  27. ledna 2023.

Společně s novým klávesistou Kasparem Dahlqvistem a bubeníkem Richardem Tonysonem překonává kapela své hudební cíle stanovené debutovým albem „The One“.

Odvážnější písně s rockovějším nádechem, ale stále velmi melodický rock alba „Unity“ rozhodně nadchne fanoušky debutu kapely a bude vítaným úvodem pro nové posluchače.

Švédsko je skutečně zlatou zemí melodického rocku.

Sabaton – The First Soldier

Sabaton vydávají minialbum „Heroes Of The Great War“, druhé EP z trilogie s názvem „Echoes Of The Great War“, které se zaměřuje na některé z nejodvážnějších hrdinů první světové války, jejichž příběhy je třeba vyprávět a které skutečně rezonují s kapelou na osobní úrovni. Na albu je i skladba „The First Soldier“, chytlavá metalová hymna s nádhernými klávesami a nádherným kytarovým sólem. Zasloužená pocta Albertu Severinu Roche, skutečnému francouzskému hrdinovi.

Crowne – Operation Phoenix

Crowne – Champions

Není to tak dlouho, co jsme v Playlist Music mluvili o kapele Crowne a netrpělivě jsme čekali na jejich nové album „Operation Phoenix“.

Dočkali jsme se a album vyšlo 27. ledna. Album opět produkoval člen kapely Jona Tee (H.E.A.T., New Horizon).

Připomeňme, že kapelu tvoří zpěvák Alexander Strandell (Art Nation), klávesista, a také producent Jona Tee (H.E.A.T.), baskytarista John Levén (Europe), bubeník Christian Lundqvist (The Poodles), a nově také na plný úvazek kytarista Love Magnusson (Dynazty). Crowne je teď opravdová síla, se kterou je třeba počítat.

Album „Operation Phoenix“ staví na pevných základech jejich debutového alba „Kings In The North“  a posouvá kapelu na novou úroveň. Připravte se na setkání s ohněm a plamenem nového alba „Operation Phoenix“

Hostem QR Ticket Interview ve studiu QRTICKET.CZ byl nedávno známý hudebník, skladatel, textař a multiinstrumentalista Michal Šindelář. Náš kolega Petr Havel s ním probral opravdu spoustu věcí. Michal prozradil, jaké bylo jeho hudební začátky, s jakými slavnými muzikanty měl čest si zahrát a zavzpomínal i na první účinkování se svým tátou a legendární skupinou Katapult. Celý rozhovor si můžete poslechnout v QR ticket Interview na webu QRTICKET.CZ

Previous post Playlist Music 2023 / 03
Next post Hudební pořad PLAYLIST MUSIC přichází s novinkou. Od února prezentuje hitparádu QR TICKET HITS