Janek Ledecký se klaní andělům v novém videoklipu.

Sdílení

Zpěvák Janek Ledecký natočil klip ke svému singlu Nedotýkejte se andělů. Píseň, která je stěžejní skladbou jeho posledního muzikálu Zapomeňte na Shakespeara!, dostala nečekanou vizuální podobu díky spojení s novým cirkusem.

„Písničku Nedotýkejte se andělů jsem prověřil na loňských letních open-air koncertech i na vánočním turné. Ještě se mi nestalo, aby jakákoli moje novinka měla takový ohlas, a proto jsem se rozhodl ji vybavit obrazem, který celé to vyprávění posune ještě dál. Vsadil jsem na Davida Vana. Mám velkou slabost pro nový cirkus a ti, co se mu věnují, potřebují strážné anděly víc než kdokoli jiný. Ale možná, že jsou to naši strážní andělé a to, co předvádějí, je jenom trénink na všechno, co je s námi čeká,“ říká ke klipu Janek Ledecký.

Singl natočil Ledecký v produkci skupiny Sarah & The Adams a vydal ho na podzim těsně před premiérou hudební komedie Zapomeňte na Shakespeara!, jejíž se stal ústřední skladbou.  Písničce (nejen) o křehkosti a zranitelnosti umělecké duše dal v klipu nový rozměr autor scénáře a režisér David Van spolu s umělci z nového cirkusu.

Janek Ledecký má na letošní rok velké plány. V souvislosti s písní Nedotýkejte se andělů, totiž prozradil: „Když jsme začali singl natáčet, tak mi došlo, že aniž jsem to plánoval, tak jsem začal točit novou desku.“

Previous post Silné melodie, chytlavé texty a hodně energie, to jsou Trocha Klidu. Zlomené srdce inspirovalo jejich novinku Tenkej led.
Next post Metal Factory vydává další singl z chystané desky!