Playlist Music ( On Air ) – 27 / 2022 ( 09. 07. 2022 )

Sdílení

Prázdninový speciál: The Best of – Nejlepší hudební tipy 1/2022

RHAPSODY OF FIRE – Chains Of Destiny
THE RUMJACKS – Bloodsoaked In Chorus
SERIOUS BLACK – Senso Della Vita
RONNIE ATKINS – Rising Tide
SABATON – Soldier Of Heaven
KISSIN‘ DYNAMITE – Coming Home
GHOST – Call Me Little Sunshine
SCORPIONS – Rock Believer
POWER QUEST – Now Is The Time
SONATA ARCTICA – The Rest Of The Sun Belongs To Me ( Acoustic )

Poslechni si Playlist Music

RHAPSODY OF FIRE – Chains Of Destiny / leden 2022

Rhapsody Of Fire jsou bezesporu italští mistři symfonického power metalu. Loni 26. listopadu představili světu své nové album „Glory For Salvation“ a my jsme ho vřele doporučili všem příznivcům kvalitního symfonického metalu. Jako návnadu jsme Vám předhodili jeden ze singlů, konkrétně Chains Of Destiny

THE RUMJACKS – Bloodsoaked In Chorus / hudební novinka

Australská rocková banda The Rumjacks vydala 11. února nové album, tedy přesněji řečeno EP „Brass For Gold“. My jsme Vám už v lednu představil ukázku v podobě songu „Bloodsoaked In Chorus“.

SERIOUS BLACK – Senso Della Vita / hudební novinka

Serious Black se vrátili s novým zpěvákem a novým albem „Vengeance Is Mine“, které vyšlo 25. února prostřednictvím AFM Records. Video k novému singlu „Senso Della Vita“ jste už v lednu mohli najít na webu playlistmusic.cz

RONNIE ATKINS – Rising Tide / hudební novinka

Respektovaný dánský hardrockový zpěvák a skladatel Ronnie Atkins z Pretty Maids zveřejnil v lednu videoklip ke své písni „Rising Tide“, která se později objevila na jeho studiovém albu Make It Count, album vyšlo 18. března, téměř rok na den po vydání předchozího Atkinsova sólového alba, kritikou oceňovaného One Shot.

Příběh Make It Count vypráví sám Ronnie Atkins:

Já a můj skvělý tým hudebníků jsme postupovali přesně podle stejného postupu jako u One Shot, protože se stále cítím trochu, jako bych závodil s časem kvůli své diagnóze. Takže jsem v podstatě poslal své písně producentovi ( Chris Laney ), který pak pracoval na demu. Když jsme byli spokojeni s aranžemi, tak jsem nahrál vokály a pak jednotliví muzikanti nahráli své skladby. Už jsem měl docela dost nápadů z doby, kdy vyšlo album One Shot. Rád bych také řekl, že jsem se během celého procesu cítil docela dobře, alespoň fyzicky. A tentokrát jsem měl možnost se s některými hudebníky skutečně osobně setkat, protože omezení Covid-19 nebyla tak přísná jako v roce 2020, kdy jsme nahrávali poslední album.

SABATON – Soldier Of Heaven   …   novinka z připravovaného alba

Švédští metaloví váleční kronikáři, Sabaton, loni znovu otevřeli historické knihy, aby představili svůj singl „Soldier Of Heaven“,, ten v lednu předcházel desátému albu Sabatonu, The War To End All Wars. Album vyšlo 4. března u Nuclear Blast Records a Sabaton se opět ponořili hluboko do zvěrstev, zázraků a událostí kolem první světové války a vzali posluchače na emocionální a vzrušující jízdu.

KISSIN‘ DYNAMITE – Good Life   …   z nového alba

Krátce po vydání nového alba německých Kissin‘ Dynamite – „Not The End Of The Road“ se toto album dostalo na  sedmé místo německého albového žebříčku. Ještě v lednu navíc kapela vydala charitativní singl Good Life spolu s bombastickým videoklipem.

Kissin‘ Dynamite již nějakou dobu bojují proti dětské rakovině silou své hudby. V této naléhavé kampani nyní pokračují vydáním charitativního singlu „Good Life“, jehož součástí jsou i špičkoví hosté Charlotte Wessels, Alea der Bescheidene (Saltatio Mortis) a Guernica Mancini (Thundermother).

GHOST – Call Me Little Sunshine   …   novinka z připravovaného alba

Nové album švédských Ghost – „Imperia“ vyšlo 11. března. Už v lednu kapela odhalila celý tracklist alba a pochlubila se také videem k novému singlu „Call Me Little Sunshine“.

SCORPIONS – Rock Believer   …   novinka z připravovaného alba

Německé rockové ikony, Scorpions, vydaly své nové album Rock Believer 25. února. Už 18. ledna kapela zveřejnila oficiální videoklip k titulní skladbě Rock Believer a my jsme si ji hned v lednu v Playlist Music také představili.

POWER QUEST – Now Is The Time   …   novinka

Power Quest vydali v lednu zbrusu nový digitální singl s názvem „Now Is the Time“ prostřednictvím Inner Wound Recordings.

Steve Williams z Power Quest komentuje nový singl:

„Tato píseň je opravdu o tom, jak co nejlépe využít své příležitosti v životě, protože jen zřídka zaklepou na vaše dveře více než jednou. Chtě nechtě si uvědomíte , že jak stárneme, tyto šance se zmenšují. Takže využijte šanci, dokud můžete a neohlížejte se a nelitujte toho, že jste věci nechali uklouznout. „Now Is the Time“ je hudebně šlapák ve středním tempu se stadiónovou rockovou atmosférou a třeskutou kytarou Glyna Williamse. „

SONATA ARCTICA – The Rest Of The Sun Belongs To Me ( Acoustic )  …   z nového alba

Finské ikony melodického metalu SONATA ARCTICA měly před koncem minulého roku uzavřít své evropské turné „Acoustic Adventure“. Bohužel turné muselo být z pochopitelných důvodů odloženo na konec roku 2022. Fanoušci se ale nemuseli být zklamaní, protože kapela přinesla do jejich domovů příjemnou atmosféru koncertu v obýváku v podobě první části jejich dvoudílného alba „Acoustic Adventures“, které vyšlo 21. ledna 2022 prostřednictvím Atomic Fire.

Více v článku ZDE!


Previous post Playlist Music ( On Air ) – 26 / 2022 ( 02. 07. 2022 )
Next post Playlist Music ( On Air ) – 28 / 2022 ( 16. 07. 2022 )