Playlist Music ( On Air ) – 28 / 2022 ( 16. 07. 2022 )

Sdílení

Prázdninový speciál: The Best of – Nejlepší hudební tipy 2/2022

  • WILDNESS – Renegades of Love
  • AXEL RUDI PELL – She’s a Lady
  • RED HOT CHILLI PEPPERS – Hot Summer
  • THUNDERMOTHER – You Can’t Handle Me
  • SABATON – The Unkillable Soldier
  • COBRA SPELL – Addicted To The Night
  • NAZARETH – Strange Days
  • HAMMERFALL – Brotherhood
  • VOLBEAT – Mindlock
  • Sum 41 – Never There

Poslechni si Playlist Music

AXEL RUDI PELL – Survive

Loni vydal Axel Rudi Pell druhé album coverů a ani ne po roce začal chystat další desku. Album XXIII“ vyšlo 15. dubna a už 18. února mu předcházel singl „Survive“.

„Jsem si jistý“, řekl tehdy Axel, „že moji fanoušci dostanou přesně ten typ skladby, jaké ode mě čekají. Je to naše typická věc, které vévodí fantastický vokál Johnnyho Gioeliho“.

RED HOT CHILLI PEPPERS – Black Summer

Red Hot Chilli Peppers se po sedmi letech vrátili na hudební scénu, a navíc ve své nejsilnější sestavě. Dokázali to hned v únoru singlem „Black Summer“. Nové album „Unlimited Love“ vyšlo pak 1. dubna.

Singl „Black Summer“ navázal na  skladby jako „Otherside“ nebo „By the Way“. Rozhodně se jedná se o typ songu, který fanoušci od RHCP tak moc zbožňují.

THUNDERMOTHER – You Can’t Handle Me

Švédská kapela Thundermother oznámila v únoru aktualizované termíny svého evropského turné a festivalových vystoupení.

„Jsme nadšeni, že můžeme oznámit všechna nová data našich vystoupení pro rok 2022! Společně teď bude rok 2022 skvělý!“  Nechala se tehdy slyšet kapela.

My jsme při té příležitosti zařadili novinku You Can’t Handle Me

SABATON – The Unkillable Soldier

No a v únoru se také kvapem blížilo vydání nového alba SABATON „The War to End All Wars“. Aby nám čekání rychleji utíkalo, vydala kapela v pořadí již třetí ochutnávku v podobě singlu „The Unkillable Soldier“.

Skladba je inspirována životem Adriana Cartona de Wiarta, britského armádního důstojníka narozeného v Belgii, který svůj život plně zasvětil vojenským službám.

Ve válkách byl mnohokrát zraněn, a stal se známým jako „Muž, kterého nelze zabít“

Baskytarista Pär Sundström uvádí: „Příběh Sira Adriana Cartona De Wiarta reprezentuje SABATON v mnoha ohledech, ale především proto, že se nikdy nevzdal navzdory tomu, co všechno se mu stalo. Život této zajímavé postavy nás opravdu uchvátil.“

Album „The War to End All Wars“  vyšlo 4. března

COBRA SPELL – Addicted To The Night

Mezinárodní heavymetalový projekt COBRA SPELL představil v únoru první singl z jejich chystaného EP „Anthems Of The Night“, které později vyšlo 31. března. Novinka se jmenovala „Addicted To The Night“.

EP „Anthems Of The Night“, produkoval Alejandro Gabasa Barcoj, obsahuje čtyři písně o sexu, večírcích až do rána, překračování rychlostních limitů a dalších příbězích vyložené zhýralosti….

COBRA SPELL je:

Alexx Panza – zpěv
Sonia Anubis – kytara
Esmée Van Sinderen – kytara
Angelina Vehera – baskytara
Léonard Cakolli – bicí

NAZARETH – Strange Days   …   novinka

Nové studiové album Nazareth, Surviving The Law vyšlo 15. dubna.

Playlist Music už v únoru nabídl první ukázku z této desky, singl „Strange Days“

Poslední album „Tattooed On My Brain“ Nazareth vydali v roce 2018 a oslavili 50 let na hudební scéně. Nyní vstoupili dlouholetí britští hardrockeři do 54. roku své existence v roce 2022 vydáním svého 25. studiového alba „Surviving The Law“.

Album „Surviving The Law“ pokračuje tam, kde začalo už album předchozí. V nové kapitole, která pro kapelu začala v roce 2018 s příchodem zpěváka Carla Sentance. V roce 2014 musel původní zpěvák Dan McCafferty ze zdravotních důvodů kapelu opustit a s jeho požehnáním se Sentance stal frontmanem kapely. Album „Tattooed On My Brain“ ukázalo Nazareth jako omlazenou kapelu a bylo to poctivé rockové album, které mělo všechny ingredience, díky kterým je tato kapela tak skvělá.

HAMMERFALL – Brotherhood   …   novinka

Švédští metaloví kladivouni Hammerfall, vydali v únoru svůj singl „Brotherhood“, je to třetí singl z jejich nejnovějšího studiového alba „Hammer Of Dawn“.

 „Brotherhood“ je hudebním poděkováním nejvěrnějším fanouškům, kteří s kapelou drželi i ve zlých a těžkých časech.

Zpěvák Joacim Cans k tomu říká:

 „Brotherhood“ je fantastický song a skvělý otvírák nového alba, který je poctou všem našim fanouškum. „Templars of Steel“ – bez Vás bychom tu nebyli

VOLBEAT – Mindlock   …   novinka

A v únoru jsme si také představili nové lyric video ke skladbě „Mindlock“ dánských Volbeat. Skladna je součástí jejich nového alba „Servant Of The Mind“, které vyšlo u EMI Records.

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 27 / 2022 ( 09. 07. 2022 )
Next post Playlist Music ( On Air ) – 29 / 2022 ( 23. 07. 2022 )