Playlist Music ( On Air ) – 14 / 2022 ( 09. 04. 2022 )

Sdílení

Ghost – It’s A Sin … Hudební tip
Degreed – Falling Down … Novinka
Cobra Spell – The Midnight Hour … Novinka
Kid Rock – The Last Dance … Novinka
A New Revenge – Only the Pretty Ones … Hudební tip
Dynazty – Yours … Novinka
Avantasia – Carry Me Over … Hudební tip
Nazareth – Runaway … Novinka
Rammstein – Zick Zack … Novinka
Shadow & The Thrill – Crazy … Z archivu Playlist Music

Degreed – Falling Down   …   Novinka

Švédští rockeři Degreed vydali své šesté studiové album „Are You Ready“. A je přesně takové, jaké si kapela i fanoušci přáli. Přímočařejší hardrockové album se skvělými melodiemi.

Kvůli pandemii Covid-19 nebyla kapela schopna vyrazit na turné po vydání posledního alba „Lost Generation“ (2019), začala tedy pracovat na šestém studiovém albu „Are You Ready“ .  Tady je ukázka v podobě singlu Falling Down.

Cobra Spell – The Midnight Hour   …   Novinka

Mezinárodní heavymetalový projekt COBRA SPELL představuje své nové EP „Anthems Of The Night“, deska vyšla na konci března. Nahrávku produkoval Alejandro Gabasa Barcoj a deska obsahuje celkem čtyři písně o sexu, večírcích až do rána, překračování rychlostních limitů a dalších příbězích vyložené zhýralosti….

COBRA SPELL je:

Alexx Panza – zpěv
Sonia Anubis – kytara
Esmée Van Sinderen – kytara
Angelina Vehera – baskytara
Léonard Cakolli – bicí

Kid Rock – Bad Reputation   …   Novinka
Americký hudebník, zpěvák, skladatel a rapper Robert James „Bob“ Ritchie, známý pod jménem Kid Rock, vydává masivní osmnáctiskladbové album „Bad Reputation“. To je intimním pohledem do interpretovy psychiky a zdá se, že je to zajímavé místo. Řeší lásku, ztrátu, rokenrol, politiku i sociální média,

Kolekce obsahuje i tři lednové singly „We The People“ , „The Last Dance“ a listopadový „Rockin'“ a „Don’t Tell Me How To Live“ s kanadskými hardrockery Monster Truck.

Dynazty – Yours   …   Novinka

Švédští Dynazty letos představí své šesté studiové album Final Advent. Zároveň kapela vydává třetí singl, snový a epický příběh o chtíči a ztrátě, „Yours“, který představuje vynikající a ústřední skladbu na novém albu Dynazty. Zpěvák Nils Molin říká: „Říkejte tomu power balada, chcete-li, ale pro mě je to prostě silná píseň, i když pomalejším a dynamičtějším způsobem než většina našich věcí. Jedna z mých oblíbených!“

„Final Advent“ vyjde 26. srpna 2022

Tracklisting:

“Power Of Will”
“Advent”
“Natural Born Killer”
“Yours”
“All The Devils Are Here”
“The White”
“Instinct”
“Achilles Heel”
“Power Of Now”
“Symphony Of Tragedy” (Bonus Track)

Nazareth – Runaway   …   Novinka

Legendární skotská rocková kapela Nazareth nedávno oznámila termín vydání nového alba. „Surviving The Law“ vyjde už 15. dubna. Dnes mohou fanoušci ochutnat novinku v podobě druhého singlu „Runaway“.

Muziku nabízím tady a teď, na lyric video se podívejte na našem webu playlistmusic.cz, kde najdete i článek týkající se nové desky.

Rammstein – Zick Zack   …   Novinka

Němečtí Rammstein vydali ve čtvrtek 7. dubna videoklip ke svému novému singlu „Zick Zack“. Ten bude součástí nového alba „Zeit“, které má vyjít 29. dubna.

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 13 / 2022 ( 02. 04. 2022 )
Next post PETR JANDA CHYSTÁ SÓLOVÉ ALBUM KE SVÝM NAROZENINÁM