Playlist Music ( On Air ) – 13 / 2022 ( 02. 04. 2022 )

Sdílení

Playlist Music ( On Air ) – 13 / 2022 ( 02. 04. 2022 )

  • Alice Cooper – Poison … Hudební tip
  • Powerwolf – Sainted by the Storm … Novinka
  • Thunder – The Western Sky … Novinka
  • Floor Jansen – Fire … Novinka
  • Within Temptation – Titanium … Hudební tip
  • Foo Fighters – Learn to Fly … Vzpomínka
  • Hairy Groupies – Illusory Man … Novinka
  • Foreigner – Juke Box Hero … Z archivu
  • The Big Deal – Sensational … Novinka
  • Bonfire – Hallelujah … Z archivu

Powerwolf – Sainted by the Storm   …   novinka

Necelý rok po vydání celosvětově úspěšného studiového alba „Call Of The Wild“ představují němečtí Powerwolf zbrusu nový singl „Sainted by the Storm“. Playlist Music ho dnes prezentuje, jako hudební novinku, no a na video se můžete podívat na našem webu.

A co k tomu říká sama kapela?

„Rádi bychom vám všem poděkovali za fantastickou podporu při uveřejnění zbrusu nové písně! Není to ani rok, co jsme vydali naše nové album ‚Call Of The Wild‘ a je pro nás poněkud neobvyklé navázat tak brzy, ale všichni nám chybíte a byli jsme zavaleni vašimi komentáři a zpětnou vazbou nejen k poslednímu albu, ale i na naší streamovací akci ‚The Monumental Mass‘, navzdory nedostatku živých vystoupení a možnosti se znovu vidět a oslavit společně zuřivou metalovou mši! Užijte si ‚Sainted By The Storm‘, tohle je pro vás, vlci!“

Thunder – The Western Sky   …   Novinka

Londýnští rockeři THUNDER vydají rok po počinu „All the Right Noises“ nové dojalbum. „Dopamine“, vycházející 29. dubna, nabídne celkem šestnáct skladeb inspirovaných závislostí na sociálních médiích.

„Četl jsem na to téma zajímavý text jednoho amerického psychologa. Sociální sítě nás utvrzují v našich názorech, je nám na nich pochlebováno, což uvolňuje dopamin, který nás na nich činí závislými. Pořizujeme si další a další selfíčka, doufajíc v další lajky. Přesně to vystihuje obal desky,“ říká kytarista Luke Morley. „Jsme obklopeni tolika úžasnými věcmi! Spousta lidem ale unikají, jelikož jsou až příliš posedlí sami sebou. Samozřejmě, abyste pochopili, které úžasné věci mám na mysli, musíte si album pořídit!“

Floor Jansen – Fire   …   Novinka

Floor Jansen je zpěvačka finských Nightwish a 25. března zveřejnila první ochutnávku z chystaného alba. To by se mělo objevit koncem roku. Novinka „Fire“ je tady ale už teď.

Foo Fighters – Learn to Fly   …   Vzpomínka

Foo Fighters vydali po tragické smrti bubeníka Taylora Hawkinse nové prohlášení, v němž potvrdili zrušení všech nadcházejících termínů turné. Zpráva se objevila na sociálních sítích v úterý v poledne.

„Foo Fighters s velkým zármutkem potvrzují zrušení všech nadcházejících termínů turné ve světle bolestivé ztráty našeho bratra Taylora Hawkinse. Je nám líto a sdílíme zklamání z toho, že se neuvidíme podle plánu. Místo toho pojďme tento čas truchlit, uzdravit se, přitáhnout své blízké k sobě a ocenit všechnu hudbu a vzpomínky, které jsme společně vytvořili. S láskou, Foo Fighters“

Bubeník, kterému bylo v únoru 50 let, měl údajně v době své smrti v těle 10 různých látek, jak odhalila toxikologická zpráva od generálního prokurátora v Kolumbii. Oficiální příčina smrti zatím nebyla stanovena.

Poté, co rockovou a metalovou komunitou zachvátil šok z náhlé ztráty, desítky umělců, vzdaly hold zesnulému rockerovi, na kterého všichni velmi vřele vzpomínali. Zprávy, které pronikly do mainstreamu dokonce vyvolaly odezvu první dámy Jill Biden, která Hawkinse nazvala „zuřivým bubeníkem, oddaným otcem a drahým přítelem, který odešel příliš brzy“.

Hairy Groupies – Illusory Man   …   novinka

HAIRY GROUPIES jsou mladá, energická kapela, která v poslední době slaví úspěchy nejen v Evropě, ale i v USA nebo Austrálii, a to hned po vydání svého debutového alba GLAMNIZATION. Produkce alba se ujal známý americký producent Dennis Ward (coproducent nové desky skupiny Halloween, člen skupiny Unisonic, Magnum, doprovodné skupiny Guse G., a bývalý člen Pink Cream 69).

My si v Playlist Music dnes zahrajeme pilotní singl s nového alba a už brzy kapelu Hairy Groupies představíme osobně a přineseme také informace o dalších novinkách a chystaném videoklipu

Foreigner – Juke Box Hero   …   z archivu

Jedna z legendárních světových kapel, Foreigner má namířeno do Prahy. Poprvé se tady představí 12. června v o2 aréně. To, že patří k nejlepším světovým rockovým hvězdám, asi není třeba dodávat

The Big Deal – Sensational   …   Novinka

Playlist Music dnes představuje druhou ukázku z chystaného alba srbských hard rockerů The Big Deal. Song „Sensational“ je nyní novinkou v Playlist Music a video najdete na našem webu.

The Big Deal se dvěma vynikajícími vokalistkami, Anou Nikolic a Nevenou Brankovic (která je také velmi zkušenou hráčkou na klávesy/klavíry), nabízí chytlavý, působivý zvuk, který osloví jak fanoušky melodického rocku, tak hardrockové fanoušky. „Sensational“ je již druhou ochutnávkou z připravovaného debutového alba „First Bite“ , které by se mělo objevit 13. května.

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 12 / 2022 ( 26. 03. 2022 )
Next post Playlist Music ( On Air ) – 14 / 2022 ( 09. 04. 2022 )