Nazareth chystají nové album a představují první singl

Sdílení

Nové studiové album Nazareth, Surviving The Law vyjde už 15. dubna.

Playlist Music nedávno představil ukázku z této desky, singl „Strange Days“

Poslední album „Tattooed On My Brain“ Nazareth vydali v roce 2018 a oslavili 50 let na hudební scéně. Nyní vstupují dlouholetí britští hardrockeři do 54. roku své existence v roce 2022 vydáním svého 25. studiového alba „Surviving The Law“. Sestava na albu je stejná jako u předchozího vydání, tvoří ji Jimmy Murrison (nejdéle sloužící kytarista v historii kapely), Lee Agnew (bubeník od smrti Darrela Sweeta v roce 1999), Pete Agnew (zakládající člen, baskytara) a zpěvák Carl Sentance.

Album „Surviving The Law“ pokračuje tam, kde začalo už album předchozí. V nové kapitole, která pro kapelu začala v roce 2018 s příchodem zpěváka Carla Sentance. V roce 2014 musel původní zpěvák Dan McCafferty ze zdravotních důvodů kapelu opustit a s jeho požehnáním se Sentance stal frontmanem kapely. Album „Tattooed On My Brain“ ukázalo Nazareth jako omlazenou kapelu a bylo to poctivé rockové album, které mělo všechny ingredience, díky kterým je tato kapela tak skvělá.

Stejně jako u „Tattooed On My Brain“, tak i novinku „Surviving The Law“ produkoval Yann Rouiller na Sub Station ve Skotsku. Album obsahuje písně všech členů kapely a pokračuje v trendu nastoleném s předchozím albem a ukazuje, že i po 25 vydaných albech, hoří v jádru Nazareth oheň rock ‚n rollu tak, jako dřív

Nazareth Původně vznikli v Dunfermline ve Skotsku v roce 1968 a vydali své eponymní debutové album v roce 1971. Kapela se proslavila v roce 1973, když za podpory Deep Purple na turné vydala album „Razamanaz“. Album se dočkalo uznání kritiků i fanoušků. Poté vydali bezvadnou řadu hitových nahrávek, včetně „Loud ‚N‘ Proud“, „Rampant“ a hitu „Smash Hair Of The Dog“

Kapela od té doby pokračuje ve vydávání alb a turné po celém světě, v roce 2022 se blíží 54. rok její existence. Připravte se na famózní návrat Nazareth.

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 07 / 2022
Next post SLASH vydává po čtyřech letech nové album