Sdílení

Divokej Bill chystá hudební „MARATHON“

AC/DC vydali nový videoklip, a to ke skladbě „Witch’s Spell“

Myles Kennedy vydal sólové album  „The Ides Of March“

Poslouchejte aktuální Playlist Music

HUDEBNÍ TIP

Divokej Bill – Tsunami

O tom, že kapela Divokej Bill chystá hudební „MARATHON“ jsme Vás už informovali

Stejně jako minulé, tak i tohle léto bohužel přichází nejen česká hudební scéna o většinu zavedených hudebních festivalů, kterých je kapela Divokej Bill tradiční součástí. Avšak aktuální covidová situace nahrává opět alespoň menším akcím s omezeným počtem diváků.

Proto se kluci z Divokýho Billa rozhodli navázat na svůj loňský úspěšný model „POV!RAŽENÍ 2020 tour“ a opět si pro své fanoušky připravili sérii menších koncertů obíhajících doslova celou republiku – tentokrát pod názvem „MARATHON 2021“.

Celá tour má 36 zastávek rozvrstvených po celé České republice. Její součástí budou i vystoupení na některých menších verzích velkých festivalů. Chybět nebudou ani hosté, které kapela bude postupně představovat.

Kapacita jednotlivých koncertů bude závislá na aktuálních epidemiologických opatřeních a podmínkách stejně jako pravidla, za jakých se bude možné do areálu dostat.

A proč letošní tour Divokýho Billa nese název „Marathon 2021“?

„Jako vždy, i teď má tenhle název naší tour víc významů. Za prvé ta situace s Covidem je prostě běh na dlouhou trať – takže Marathon. Za druhé – tour bude trvat od půlky června až do konce září a pěkně se při ní nalítáme“, říká zpěvák Štěpán Karbulka.

„No a za třetí – Marathon je jedna z našich nejnovějších pecek. Poprvé ji naživo mohli návštěvníci slyšet asi už v O2 Areně, ale my ji pořád zdokonalujeme a můžeme slíbit, že i letos ji divákům zahrajeme“, slibuje zpěvák a frontman kapely Vašek Bláha.

Veškeré informace o jednotlivých koncertech včetně předprodeje vstupenek naleznete na kapelním webu https://www.divokejbill.cz

NOVINKA

AC/DC – Witch’s Spell

AC/DC vydali nový videoklip, a to ke skladbě „Witch’s Spell“ a zaplétají se v něm s čarodějnými silami

Loňské album AC/DC „Power Up“ jistě potěšilo srdce nejednoho hardrockového fanouška a radost dozajista udělá i nový klip k „Witch’s Spell“, který mimo jiné už teď najdete ne webu Playlist Music

NOVINKA

Myles Kennedy – In Stride

Myles Kennedy, tedy spíš vydání jeho druhé sólovky vzbuzovalo velké očekávání.

Vychází nyní a jmenuje se „The Ides Of March“.

Vydání alba předcházelo ( jak už to poslední dobou bývá ) nečekané časové okno, které vzniklo předčasně ukončeným turné s Alter Bridge, umožnilo Kennedymu psát celých šest měsíců.

Album vzniklo na Floridě a jak se povedlo, to posuďte sami

HUDEBNÍ TIP

Wohnout – Svaz českých bohémů

Svaz českých bohémů se stal nejúspěšnějším klipem Wohnoutu. Podívejte se, jak se natáčel.

BONUS

Ještě je tu něco, co se nám do Playlist Music On Ar nevešlo.

ACCEPT – The Moldau (B. Smetana)

Previous post STO ZVÍŘAT CHYSTÁ ŽIVÉ KONCERTY V OMLAZENÉ SESTAVĚ!
Next post Playlist Music ( On Air ) – 23 / 2021