Sdílení

Hostem letošního 21 Playlist Music je hudební manažer a producent Jan Vyskočil. Povídat si budeme o jeho projektech, o plánovaných koncertech skupiny KEKS a o tom, jakou muziku poslouchá. Zkrácenou verzi rozhovoru uslyšíte v aktuálním Playlist music on Air. Celý rozhovor pak najdete ZDE.

Novinka

Od vydání posledního alba finské skupiny The Rasmus Dark Matters uplynuly čtyři roky. Během pandemie se The Rasmus věnovali nahrávání svého desátého alba společně s dánským producentem Joshuou působícím ve Velké Británii. The Rasmus se vracejí s prvními plody této spolupráce v podobě nového singlu Bones.

Po písni Bones budou následovat další singly, které zkrátí čekání na celé album, jehož vydání je naplánováno na rok 2022. Konkrétní datum bude ještě upřesněno. Chystané album podpoří plánované celosvětové turné. Celý článek najdete v hudebních novinkách na našem webu.

Hudební tip

SONATA ARCTICA vznikla v roce 1996 v Kemi ve Finsku. Založili ji Tony Kakko, Jani Liimatainen, Marko Paasikoski, Tommy Portimo a Pentti Peura jako hard rockovou skupinu s názvem Tricky Beans, kterou o rok později přejmenovali na Tricky Means. Teprve až v roce 1999, se zformátovali do power metalové skupiny, která dostala své dnešní jméno Sonata Arctica.

Previous post The Rasmus představují nový singl Bones a hlásí koncertní návrat do Čech.
Next post STO ZVÍŘAT CHYSTÁ ŽIVÉ KONCERTY V OMLAZENÉ SESTAVĚ!