PLAYLIST MUSIC 2024 – hudební tipy a novinky v rozhlasovém éteru

Sdílení

Hudební pořad PLAYLIST MUSIC Vám už několik let přináší hudební tipy, novinky, informace a zajímavosti z hudebního světa. Možná jste si všimli, že nyní má tento pořad „malou pauzu“. Žádný strach, vysvětlení je prosté. PLAYLIST MUSIC chystá drobné změny a v současné době prochází řekněme „malou rekonstrukcí“, ale už od Nového roku bude opět Vaším spolehlivým průvodcem po světě hudebních novinek v rozhlasovém éteru.

Pořad získá nový zvukový obal, bude se ještě více zaměřovat na známé a slavné kapely a umělce, bude vám přinášet informace o nových albech, nebo o nově vydaných singlech, a především vás bude i nadále seznamovat s hudebními tipy, které by Vás neměly minout.

PLAYLIST MUSIC najdete na webu playlistmusic.cz, a jeho rádiovou verzi uslyšíte v nových vysílacích časech ve vysílání RÁDIA HEY! Příjemnou změnou bude třeba i to, že vybrané novinky a hudební tipy pořadu Playlist Music budeme pružně zařazovat do vysílání tak, aby vám žádná z nových skladeb neunikla.

Budeme s Vámi a bude to jízda…

Brzy na slyšenou.

V pořadu PLAYLIST MUSIC se na Vás opět těší STANDA ČENĚK

PLAYLIST MUSIC – informace a zajímavosti z hudebního světa, hudební tipy a novinky v rozhlasovém éteru
Previous post ROCKOVÝ ADVENT vol.2 slibuje pořádnou porci kvalitní muziky.
Next post Křest nového alba, úspěšná letní sezóna, anebo plány do budoucna. Márty, kapelník skupiny MARTYHO BANDA byl hostem v Playlist Music