Sdílení

Ginevra – Apologize
Ugly Kid Joe – Failure
Alter Bridge – Holiday
Crowne – Mad World
Nordic Union – Hypocrisy
Metallica – Screaming Suicide
Ten – The Tidal Wave
Ten – Look For The Rose
Doga – Spark vinil album Respekt
Emigrate – Always On My Mind (feat. Till Lindemann of Rammstein)

Ugly Kid Joe – Failure

Kalifornští Ugly Kid Joe vydali loni nové album „Rad Wings of Destiny“. My jsme si v Playlist Music už některé skladby představili. Nicméně kapela vydává jeden singl za druhým a teď je to aktuálně skladba „Failure“

Pro natočení nového alba se kapela znovu spojila s producentem Markem Dodsonem, který byl již v roce 1992 zodpovědný za jejich multiplatinové debutové album „America’s Least Wanted“.

Alter Bridge – Holiday

Američtí ALTER BRIDGE přichází na začátku roku s novým videem ke skladbě „Holiday“ z jejich loňského alba. Skladba „Holiday“ je oblíbená od první chvíle, kdy byla zveřejněna a v současnosti je nepochybně jednou z nejhranějších skladeb v rádiích po celém světě.

Crowne – Mad World

O švédské kapele CROWNE jsme u nás v Playlist Music nejednou mluvili. Připomínám, že jejich nové album „Operation Phoenix“ vyjde už 27. ledna.

Dnes si tuhle partu tedy připomeneme starší skladbou z alba „Kings In The North“ a na novinku si pár dní počkáme.

Metallica – Screaming Suicide

METALLICA vypouští do světa druhý singl z chystaného alba „72 Seasons“! Skladba „Screaming Suicide“ je samozřejmě vybavena také videoklipem.

Album „72 Seasons“ vyjde 14. dubna a fanoušci se mohou těšit pochopitelně i na turné. A to bude rozhodně stát za to a bude hodně pestré. Pokaždé s jiným setlistem a jinou předkapelou.

Ten – The Tidal Wave

Ten – Look For The Rose

Britští hardrockeři TEN využili pauzy během celosvětové pandemie k práci, a to ne, jen na jednom, ale hned dvou nových albech. To první album „Here Be Monsters“, vyšlo 18. února 2022, no a 20. ledna se objevilo album nové. „Something Wicked This Way Comes“ opravdu stojí za poslech, dokonce až tak, že je dnešní dvojitou porcí.

Doga – Route 66

Česká hardrocková ikona DOGA vydává své zlaté album „Respekt“ na dvojvinylu. Předloni kapela představila svou poslední desku na CD. Ta se za pouhé dva týdny stala zlatou deskou a zároveň jedním z nejúspěšnějších rockových alb roku 2021. Teď se fanoušci dočkali i tolik žádaného vinylu, resp. double LP. To DOGA podpoří i na svém nadcházejícím Respekt vinyl tour.

Mimochodem, kapelu DOGA a skladbu „Route 66“ můžete stále ještě podpořit v hitparádě QR Ticket Hits. Hlasujte pro ni na webu QRTICKET.CZ

Previous post Odstartovalo druhé kolo hitparády QR TICKET HITS. Vaše oblíbené kapely čekají na Vaše hlasy
Next post Playlist Music 2023 / 04