Sdílení

Nordic Union – Walk Me Through The Fire
Halestorm – Mine
Halestorm – Wicked Ways
Cobra Spell – Addicted To The Night
Sonata Arctica – Last Drop Falls
Five Finger Death Punch – Times Like These
U.D.O. – Blitz Of Lightning
Arctic Rain – Unity
Creye – Holding On
Billy Idol – Miss Nobody

Halestorm – Mine

„Back from the Dead“ je páté studiové album americké rockové skupiny Halestorm. Album vyšlo 6. května 2022 a jeho vydání předcházela titulní skladba „Back from the Dead“, která byla vydána jako singl v srpnu 2021.

Nyní kapela vydává na singlu jednu z bonusových skladeb – „Mine“

Cobra Spell – Addicted To The Night

Mezinárodní projekt, kapela Cobra Spell na sociálních sítích oznámila, že podepsala smlouvu s labelem Napalm Records, a je tedy víc než jasné, že jejich debutové album vyjde už brzy právě u této rakouské společnosti.

Sonia Anubis se netají tím, že je to velký krok.

„Mám obrovskou důvěru v potenciál této úžasné spolupráce. Pokud jde o nabídky, opravdu jsme si našli čas a poohlédli se po tom, co bychom pro kapelu mohli získat, protože naše sny a cíle jsou velmi velké a chceme, aby se s*rva splnily co nejlépe“ Dodává kytaristka a zakladatelka kapely.

COBRA SPELL jsou:

Sonia Anubis – kytara

Kristina Vega – zpěv

Noelle de Angels – kytara

Angelina Vehera – basová kytara

Jess Piñas bicí

Five Finger Death Punch – Times Like These

Five Finger Death Punch v srpnu představili svou devátou studiovou desku „Afterlife“. Následovník dva roky starého alba „F8“ nabízí celkem dvanáct nových songů, na kterých s kapelou spolupracoval Kevin Churko, známý například ze spolupráce s Ozzym Osbournem, Papa Roach nebo Disturbed.

Tady je jeden z posledních singlů

U.D.O. – Blitz Of Lightning

Baskytarista Tilen Hudrap opouští řady U.D.O. V kapele byl od roku 2018,

Tilen vysvětli, že pro odchod se rozhodl sám, a své rozhodnutí zvažoval několik týdnů.

Jak dlouho budou U.D.O. bez basáka nevíme, ale už jednou za něj v kapele zaskakoval Udův starý známý Peter Baltes. Nechme se překvapit.

Arctic Rain – Unity

Světlo světa už brzy spatří druhé studiové album švédských melodických hard rockerů Arctic Rain. Album „Unity“ vyjde  27. ledna 2023.

Společně s novým klávesistou Kasparem Dahlqvistem a bubeníkem Richardem Tonysonem překonává kapela své hudební cíle stanovené debutovým albem „The One“.

Odvážnější písně s rockovějším nádechem, ale stále velmi melodický rock alba „Unity“ rozhodně nadchne fanoušky debutu kapely a bude vítaným úvodem pro nové posluchače.

Švédsko je skutečně zlatou zemí melodického rocku.

Creye – Holding On

Švédští rockeři Creye oznámili termín vydání svého nadcházejícího nového alba, celkově třetího, „III: Weightless“ vyjde 17. února 2023.

Stejně jako u předchozího alba, ani tady kapela neubírá na tempu a mílovými kroky uhání do popředí švédské melodické rockové scény.

Třetím albem fanoušci určitě nebudou zklamáni a jistě ocení, že se kapela dokázala vyvíjet a přitom zůstat důvěrně známá.

Po vydání kritikou uznávaného EP „Straight To The Top“ na začátku roku 2017, Creye podepsal smlouvu s Frontiers rec. a v říjnu 2018 vydali své stejnojmenné debutové album. S albem „III: Weightless“ pokračuje vývoj Creye coby premiérové kapely na švédské scéně melodického rocku, a to bez jakýchkoli omezení,

Previous post Bostonská hard rocková skupina LANSDOWNE oznámila podrobnosti o vydání svého, dlouho očekávaného studiového alba
Next post Playlist Music 51 / 2022 ( Best of.. )