Sdílení

Powerwolf – Dancing with the Dead (feat. Hannes Braun)
Lordi – Would You Love a Monsterman
Trivium – The Shadow Of The Abattoir
Black Swan – Eagles Fly
Rammstein – Adieu
Degreed – Falling Down
Crowne – Kings in the North
Crowne – Sharoline
Gothminister – Utopia
Avantasia – Cry Just A Little

Lordi – Would You Love a Monsterman

LORDI podepisují spolupráci s labelem Atomic Fire Records; Vydání nového alba je naplánováno na jaro 2023!

Světově oblíbená a známá hardrocková monstra, LORDI, jsou sice v současné době zaneprázdněni turné po Evropě, ale i tak se stíhají připravit na další kapitolu své strašidelné historie: Kapela nyní hrdě oznamuje, že podepsala smlouvu s Atomic Fire Records.  A přesto, že jejich aktuální 7CD „Lordiversity“ vyšlo teprve před rokem, slavná finská skupina během pandemie naplno využila čas trávený doma a natočila navazující album, které spatří světlo světa na jaře 2023.

Jak o novém albu mluví samotná kapela, nebo co o tom říká zakladatel labelu Atomic Fire Records Markus Wosgien, to si přečtěte ZDE

Trivium – The Shadow Of The Abattoir

Kapelu Trivium z našeho pořadu už znáte, jejich album „In the Court of the Dragon“ vyšlo loni v říjnu, a přesto je stále aktuální. Nyní nám ho kapela připomíná novým videem ke skladbě „The Shadow of The Abbatoir“.

Black Swan – Eagles Fly

Zpěvák Robin McAuley (McAuley Schenker Group), kytarista Reb Beach (Winger, Whitesnake), baskytarista Jeff Pilson (Foreigner, The End Machine, ex-Dokken) a bubeník Matt Starr (Ace Frehley, Mr. Big), jinak známí jako Black Swan, se na začátku letošního roku vrátili s druhým albem „Generation Mind“. My si dnes představíme další singl z tohoto alba, a to Eagles Fly.

Čtveřice pokračuje tam, kde začali se svým debutovým albem „Shake The World“ a opět přináší rezolutní a silné hardrockové prohlášení. „Generation Mind“ je zabijácký kousek melodického hard rocku/metalu od ostřílených muzikantů.

Rammstein – Adieu

Na nový počin německých Rammstein jejich fanoušci už nějakou dobu čekali, trpělivě luštili mnohé indicie a teď se konečně dočkali, Ve čtvrtek 24. listopadu vyšlo video k pátému singlu z alba „Zeit“, ke skladbě „Adieu“.

Vydání singlu téměř okamžitě vyvolalo řadu otázek, ale to v případě Rammstein není nic neobvyklého.

Vy se na video určitě podívejte na našem webu a nelekejte se toho, že oproti albové verzi má video dvojnásobnou délku. Nudit se rozhodně nebudete.

Degreed – Falling Down 

Švédští rockeři Degreed vydali své šesté studiové album „Are You Ready“ už před několika měsíci, ale vůbec není na škodu si ho právě teď připomenout. Album je totiž přesně takové, jaké si kapela i fanoušci přáli. Přímočařejší hardrockové album se skvělými melodiemi.

Kvůli pandemii Covid-19 nebyla kapela schopna vyrazit na turné po vydání posledního alba „Lost Generation“ (2019), začala tedy pracovat na šestém studiovém albu „Are You Ready“, no a tady je výsledek.

Crowne – Kings in the North

Crowne – Sharoline

Není to tak dlouho, co jsme v Playlist Music mluvili o kapele Crowne. O to víc mě těší, že mohu ohlásit jejich druhé album „Operation Phoenix“, které vyjde 27. ledna 2023. Album opět produkoval člen kapely Jona Tee (H.E.A.T., New Horizon).

Připomeňme, že kapelu tvoří zpěvák Alexander Strandell (Art Nation), klávesista, a také producent Jona Tee (H.E.A.T.), baskytarista John Levén (Europe), bubeník Christian Lundqvist (The Poodles), a nově také na plný úvazek kytarista Love Magnusson (Dynazty). Crowne je teď opravdová síla, se kterou je třeba počítat.

Album „Operation Phoenix“ staví na pevných základech jejich debutového alba „Kings In The North“  a posouvá kapelu na novou úroveň. Připravte se na setkání s ohněm a plamenem nového alba „Operation Phoenix“

Album vychází 27. ledna 2023

My s k novince v některém z příštích Playlist music dostaneme, ale pro dnešní dvojitou porci sáhneme k debutovému albu „Kings In The North“

Gothminister – Utopia

Poté, co Gothminister letos zasáhl srdce fanoušků s albem „Pandemoniem“, je tu další speciální překvapení na konec roku: Všechna předchozí alba Gothminister spolu s DVD obsahujícím všechna hudební videa v kartonovém obalu!

Všechno pěkně pohromadě. DVD také obsahuje nikdy nevydaný obsah a umožňuje nahlédnout do zákulisí alba „Pandemonium“.

Celý set vyjde 9. prosince 2022.

Zde najdeš záznam pořadu

Playlist music 46/2022

Previous post Playlist Music 46 / 2022
Next post Václav NOID Bárta – singl „Vánoční příběh“ ( feat. Sara Sandeva, Pavel Kříž, Marie Málková, Pavla Beretová, Filip Červenka)