Václav NOID Bárta – singl „Vánoční příběh“ ( feat. Sara Sandeva, Pavel Kříž, Marie Málková, Pavla Beretová, Filip Červenka)

Sdílení

Máme tu adventní čas, a proto bychom vám rádi nabídli takto laděný singl „Vánoční příběh”, který je zároveň i titulní písní k nové české komedii režisérky Ireny Pavláskové, kterou můžete vidět v českých kinech od 24.11.2022.

Jde o originální snímek plný nečekaných situací, emocí, dojemných chvil, ale i zábavy, odkrývá rodinné vztahy u Skálů, kde „vládne“ známá herečka Skálová v podání Jiřiny Bohdalové. Její syn, ztvárněný Karlem Rodenem, řeší svoji prostořekost a přítelkyni. U Pazderků se zase probírají nezvaní hosté a vzájemné vztahy, ale u svátečního stolu se nakonec sejdou Jiří Lábus i Oldřich Kaiser, Jitka Sedláčková, Pavla Beretová, Máša Málková, Albert Čuba nebo Anna Fialová. Na horách se svátky rozhodne oslavit rodina Hynka Čermáka, a tak si zasněžené závěje užije i Jana Plodková, Jan Nedbal či Sára Sandeva.

Titulní píseň pro film, stejně jako kompletní filmovou hudbu napsal Jiří Chlumecký. O text se postaral Oto Klempíř, hudbu nahrála skupina Zoo a sólový pěvecký part zde má Václav NOID Bárta.
Na zpěv ale není sám, nejenom ve sborech mu pomohli někteří herečtí protagonisté filmu jako Sara Sandeva, Pavel Kříž, Marie Málková, Pavla Beretová a Filip Červenka.

Previous post Playlist Music 47 / 2022
Next post <strong>Rock for People oznamuje dalšího headlinera, spolu s Muse a Slipknot vystoupí britská senzace The 1975</strong>