Playlist Music ( On Air ) – 30 / 2022 ( 30. 07. 2022 )

Sdílení

Prázdninový speciál: The Best of – Nejlepší hudební tipy 4/2022

  • Powerwolf – Sainted by the Storm
  • Degreed – Falling Down
  • Nazareth – Runaway
  • Red Hot Chili Peppers – Not the One
  • Axel Rudi Pell – Gone With The
  • Neonfly – Beating Hearts
  • Black Swan – Miracle
  • Marco Mendoza – Take It To The Limit
  • Visions Of Atlantis – Melancholy Angel
  • Kid Rock – Bad Reputation

Poslechni si Playlist Music

Powerwolf – Sainted by the Storm

Necelý rok po vydání celosvětově úspěšného studiového alba „Call Of The Wild“ představili němečtí Powerwolf v dubnu zbrusu nový singl „Sainted by the Storm“. Playlist Music ho ještě za čerstva přinesl, jako hudební novinku, no a na video se můžete podívat na našem webu.

A co k tomu říká sama kapela?

„Rádi bychom vám všem poděkovali za fantastickou podporu při uveřejnění zbrusu nové písně! Není to ani rok, co jsme vydali naše nové album ‚Call Of The Wild‘ a je pro nás poněkud neobvyklé navázat tak brzy, ale všichni nám chybíte a byli jsme zavaleni vašimi komentáři a zpětnou vazbou nejen k poslednímu albu, ale i na naší streamovací akci ‚The Monumental Mass‘, navzdory nedostatku živých vystoupení a možnosti se znovu vidět a oslavit společně zuřivou metalovou mši! Užijte si ‚Sainted By The Storm‘, tohle je pro vás, vlci!“

Degreed – Falling Down

Švédští rockeři Degreed vydali své šesté studiové album „Are You Ready“. A je přesně takové, jaké si kapela i fanoušci přáli. Přímočařejší hardrockové album se skvělými melodiemi.

Kvůli pandemii Covid-19 nebyla kapela schopna vyrazit na turné po vydání posledního alba „Lost Generation“ (2019), začala tedy pracovat na šestém studiovém albu „Are You Ready“. No a v dubnu jsme se představili ukázku v podobě singlu Falling Down.

Nazareth – Runaway

Legendární skotská rocková kapela Nazareth 15. dubna vydala své čerstvé album „Surviving The Law“. V té době také vyšel další singl, a to skladba „Runaway“. Videklip, a také článek o tomto albu najdete na webu playlistmusic.cz

Red Hot Chili Peppers – Not the One

Album Unlimited Love vydala v polovině dubna kalifornská kapela Red Hot Chili Peppers. Novinku netrpělivě očekávali snad všichni fanoušci. Kapela se znovu spojila i s producentem Rickem Rubinem a snad i díky tomu se nahrávka už nyní dostala na první místo amerického žebříčku. Dalším singlem z alba byla v dubnu balada Not the One

Axel Rudi Pell – Gone With The Wind

Německý kytarový kouzelník, Axel Rudi Pell, vydal 15. dubna nové album Lost XXIII, krátce před tím představil singl „Gone With The Wind“.

Je to jedna z nejlepších a nejemotivnějších balad, jaké Axel kdy napsal.

Album „Lost XXIII“ vyšlo 15. dubna prostřednictvím SPV/Steamhammer. Album produkoval Axel Rudi Pell, mixoval Tommy Geiger, masteroval Ulf Horbelt a tajemný obal obalu opět navrhl Thomas Ewerhard (mimo jiné Gotthard, Edguy, Sons Of Apollo).

Neonfly – Beating Hearts

V dubnu jsme si v Playlist Music představili také novinku od britských Neonfly. Kapelu založil v roce 2008 kytarista a skladatel Frederick Thunder a brzy si stihla zahrát po boku takových hvězd, jako Alice Cooper, Dragonforce, Anvil, Gamma Ray nebo Magnum.

Třetí řadové album kapely The Future, Tonight, vyšlo loni v létě a odráží hudební vyspělost a evoluci kapely. Deset moderních rockových hymen, těžkých a přesto chytlavých, spojených s tvrdými riffy, velkými metalovými groovy a rozhodně společensky uvědomělými texty.

Po Mexiku se kapela vrátila do Evropy, kde vystoupila na Rock Imperium Festivalu ve Španělsku, anebo na Masters of Rock v České republice.

Black Swan – Miracle

Zpěvák Robin McAuley (McAuley Schenker Group), kytarista Reb Beach (Winger, Whitesnake), baskytarista Jeff Pilson (Foreigner, The End Machine, ex-Dokken) a bubeník Matt Starr (Ace Frehley, Mr. Big), jinak známí jako Black Swan, se vrací s druhým albem „Generation Mind“ a v dubnu nám přinesli také nový singl „Miracle“.

Čtveřice pokračuje tam, kde začali se svým debutovým albem „Shake The World“ a opět přináší rezolutní a silné hardrockové prohlášení. „Generation Mind“ je zabijácký kousek melodického hard rocku/metalu od ostřílených muzikantů.

Marco Mendoza – Take It To The Limit

Po dvou letech se na česká pódia vrátil, fenomenální baskytarista a vynikající zpěvák MARCO MENDOZA, známý ze svého působení například ve skupinách  THE DEAD DAISIES, WHITESNAKE, JOURNEY (kde působí i v současné době), THIN LIZZY, TED NUGENT, BLUE MURDER aj..  Tentokrát opět s jeho sólovým projektem a navázal tak na veleúspěšnou evropskou část „Viva La Rock Tour“, která odstartovala již v předloňském roce.

K tomu chystá vydání svého čtvrtého sólového alba a představuje první ochutnávku, „Take It To The Limit“. Album by se mělo k fanouškům dostat na konci letošního roku.

Celý článek najdete ZDE

Visions Of Atlantis – Melancholy Angel

Visions Of Atlantis 13. května vydali své nové studiové album a už v dubnu nám představili druhý singl „Melancholy Angel“. Jde o skladbu, která se stala jednou z nejoblíbenějších na živých vystoupeních během amerického turné. Nechybí pochopitelně ani video včetně vizuálních efektů, a taky skvělých hereckých výkonů. Nakonec podívejte se na něj na našem webu.

Kid Rock – Bad Reputation
Americký hudebník, zpěvák, skladatel a rapper Robert James „Bob“ Ritchie, známý pod jménem Kid Rock, vydal masivní osmnáctiskladbové album „Bad Reputation“. To je intimním pohledem do interpretovy psychiky a zdá se, že je to zajímavé místo. Řeší lásku, ztrátu, rokenrol, politiku i sociální média,

Kolekce obsahuje i tři lednové singly „We The People“ , „The Last Dance“ a listopadový „Rockin’“ a „Don’t Tell Me How To Live“ s kanadskými hardrockery Monster Truck a dubnovou novinku Bad Reputation

Playlist Music doporučuje!

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 29 / 2022 ( 23. 07. 2022 )
Next post Playlist Music ( On Air ) – 31 / 2022 ( 06. 08. 2022 )