Playlist Music ( On Air ) – 18 / 2022 ( 07. 05. 2022 )

Sdílení

Hammerfall – Venerate Me … Hudební tip
Helloween – Best Time … Hudební novinka
Doga – Route 66 … Novinka
House Of Lords – New World New Eyes
Kiss – I Was Made For Lovin‘ You … Z archivu
Rammstein – Angst … Novinka
Orden Ogan – Let The Fire Rain
Judas Priest – Lightning Strike
Michael Schenker Group – A King Has Gone … Novinka
B.S.P – Země vzdálená … Z archivu

Helloween – Best Time   …   Hudební novinka

Heloween nedávno zahájili turné United Forces 2022 – 2023, na které vyrazili společně s Hammerfall. Celé to odstartovali večerem v britském Manchesteru. Při té příležitosti ohlásili vydání vinylové specialitky, a to singlu „Best Time“ z loňského alba. Jak se ukázalo, právě tenhle song je vůbec nejoblíbenějším kouskem z aktuální desky. Na chystaném vinylu bude k dispozici ve dvou nových provedeních. V čerstvém mixu z letošního roku a také ve verzi „alternative vocal remix“. Singl se na objeví 20. května. Můžete to klidně brát, jako připomínku toho, že obě zmíněné kapely k nám v rámci společného turné dorazí 30. června.

Doga – Route 66   …   Novinka

Legendární tuzemská kapela Doga vydává videoklip ke skladně Route 66 z aktuálního alba Respekt Kapela si pro tuto příležitost odskočila do USA a na ikonické Route 66 navštívili například kultovní čerpací stanici Cool Spring station, Hacberry general store, red Rock Canyon, nebo Valley Of Fire a část klipu natáčela taky v Las Vegas

Kiss – I Was Made For Lovin‘ You   …   Z archivu

Frontman skupiny Kiss prodává svou corvette i s podepsanou kytarou. Nejen majitelem, ale i barvou a číslem VIN je tenhle auťák speciální. Paul Stanley ho prodává proto, aby ho někdo jiný využil, jak se patří – ať už ve sbírce, nebo na silnici.

Co činí tuhle corvette mimořádnou? Kromě majitele to je také fakt, že je prvním vyrobeným kusem modelového roku 2022 – má VIN končící 001. Mít konkrétně toto auto nebyl Stanleyho požadavek, nýbrž překvapení, které mu přichystal Chevrolet. Za zmínku stojí také barva. Jmenuje se „Red Mist“, tedy „rudá mlha“, a aukční dům ji označuje za nástupce červené barvy na lehce upravené a dvoubarevné corvette C7, která se představila na SEMA Show v roce 2014. Na vnějšku té totiž Paul Stanley spolupracoval s designéry.

Stanleyho corvette se bude spolu s jednou z jeho kytar, která navíc nese vlastnoruční podpis, prodávat na aukci v Las Vegas, která bude probíhat mezi 30. červnem a 2. červencem tohoto roku. Vyvolávací cena ani odhad ceny prodejní zatím neznáme.

Rammstein – Angst   …   Novinka

Fanoušci skupiny Rammstein mají jistě radost z nové desky svých oblíbenců. Vyšla jen několik dnů před tím, než se německá formace představí na dvou koncertech v české metropoli. Rovnou vydávají i nový videoklip ke skladbě „Angst“. A opět se jedná o velmi bizarní a děsivou podívanou!

Judas Priest – Lightning Strike   …   Výročí

Legendární Judas Priest míří do Rock´n´rollové Síně slávy a ktomu obdrží i tzv. Musical Excellence Award – Cenu hudební excelence, která je udělována umělcům, muzikantům, skladatelům či producentům, jejichž originalita a vliv zásadním způsobem ovlivnila celý hudební průmysl. Loni ji obdržel kytarista Randy Rhoads a Judas Priest jsou po Springsteenově E-Street Bandu teprve druhou kapelou, které se této pocty dostane.

Slavnostní uvedení a předání se plánuje na 5. listopadu

Michael Schenker Group – A King Has Gone   …   Novinka

Michael Schenker chystá vydání nového alba, termín je 27. května a album ponese název „Universal“. Dnes předkládá druhou ochutnávku v podobě singlu „A King Has Gone“.

Skladba je pojata jako tribute Ronnie Jamesu Diovi, konkrétně prý jeho výkonu na dnes už klasickém albu kapely Rainbow „Rising“ z roku 1976. Taky proto pro tuto nahrávku oslovil někdejší členy Rainbow, bubeníka Bobbyho Rondinelliho a baskytaristu Boba Daisleyho, a taky klávesáka Tonyho Careyho.

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 17 / 2022 ( 30. 04. 2022 )
Next post Kapela Siluety se na novém singlu VE SPÁNKU! spojila s Jakubem Děkanem