Playlist Music ( On Air ) – 17 / 2022 ( 30. 04. 2022 )

Sdílení

Ronnie Atkins – Rising Tide … Hudební tip
Neonfly – Beating Hearts … Novinka
Axel Rudi Pell – Gone With The Wind … Novinka
Crystal Viper – Still Alive … Hudební tip
Black Swan – Miracle … Novinka
Rybičky 48 – Jdi domů Ivane! … Novinka
Red Hot Chili Peppers – Not the One … Novinka
Kissin‘ Dynamite – Coming Home … Hudební tip
Crowne – Unbreakable … Novinka
Aerosmith – I Don’t Want To Miss A Thing … Z archivu

Neonfly – Beating Hearts  …   Novinka

Britská alternativní metalová skupina Neonfly oznámila termíny svého mexického turné, na které vyrazí v květnu společně se symfonic-metalovými mistry kapelu Epica.

Neonfly založil v roce 2008 kytarista a skladatel Frederick Thunder. Kapela si zahrála po boku takových hvězd, jako Alice Cooper, Dragonforce, Anvil, Gamma Ray nebo Magnum.

Třetí řadové album kapely The Future, Tonight, vydané loni v létě prostřednictvím Noble Demon, odráží hudební vyspělost a evoluci Neonfly: deset moderních rockových hymen, těžkých a přesto chytlavých, spojených s tvrdými riffy, velkými metalovými groovy a rozhodně společensky uvědomělými texty.

Po Mexiku se kapela vrátí do Evropy, kde vystoupí na Rock Imperium Festival ve Španělsku po boku kapel jako Avantasia, Scorpions, Whitesnake, Black Label Society a kapela vystoupí taky na Masters of Rock Festival v České republice s Judas Priest, Nightwish, Sepultura a dalšími. .

Axel Rudi Pell – Gone With The Wind   …   Novinka

Německý kytarový kouzelník, Axel Rudi Pell, vydal 15. dubna nové album Lost XXIII, krátce před tím představil singl „Gone With The Wind“.

„Gone With The Wind“ je jedna z nejlepších a nejemotivnějších balad, jaké jsem kdy napsal“, říká Axel Rudi Pell. „Je o psovi, který čeká na svého majitele na nádraží, než se vrátí z práce. Bohužel jeho majitel v práci zemřel. Pes čeká na stanici déle než 1 rok, aniž by si uvědomil, že se jeho pán nikdy nevrátí. Je to skutečný a pravdivý příběh!“

Album „Lost XXIII“ vyšlo 15. dubna prostřednictvím SPV/Steamhammer. Album produkoval Axel Rudi Pell, mixoval Tommy Geiger, masteroval Ulf Horbelt a tajemný obal obalu opět navrhl Thomas Ewerhard (mimo jiné Gotthard, Edguy, Sons Of Apollo). Axel Rudi Pell se na jaře a na podzim 2022 vydá na další velké turné.

Tracklisting:

„Lost XXIII Prequel“ (Intro)
„Survive“
„No Compromise“
„Down On The Streets“
„Gone With The Wind“
„Freight Train“
„Follow The Beast“
„Fly With Me“
„The Rise Of Ankhoor“
„Lost XXIII“
„Quarantined 1“ (bonus track CD digipak)

 Lineup:

Johnny Gioeli – Lead and Backing Vocals
Axel Rudi Pell – Lead and Rhythm Guitars
Ferdy Doernberg – Keyboards
Volker Krawczak – Bass
Bobby Rondinelli – Drums

Black Swan – Miracle   …   Novinka

Zpěvák Robin McAuley (McAuley Schenker Group), kytarista Reb Beach (Winger, Whitesnake), baskytarista Jeff Pilson (Foreigner, The End Machine, ex-Dokken) a bubeník Matt Starr (Ace Frehley, Mr. Big), jinak známí jako Black Swan, se vrací s druhým albem „Generation Mind“ a představují singl „Miracle“.

Čtveřice pokračuje tam, kde začali se svým debutovým albem „Shake The World“ a opět přináší rezolutní a silné hardrockové prohlášení. „Generation Mind“ je zabijácký kousek melodického hard rocku/metalu od ostřílených muzikantů.

Rybičky 48 – Jdi domů Ivane!   …   Novinka

Česká rocková stálice, kapela Rybičky 48, si pro své fanoušky připravila zbrusu nový singl s názvem Jdi domů Ivane. Jak už je u rodáků z Kutné Hory zvykem, reagují písní na aktuální situaci s humorem sobě vlastním. Nejen nejnovější satirický singl zazní během nabitého koncertního léta, které Rybičky 48 zakončí na podzim v největší hale u nás.

Red Hot Chili Peppers – Not the One   …   Novinka

Album Unlimited Love vydala v polovině dubna kalifornská kapela Red Hot Chili Peppers. Novinku netrpělivě očekávali snad všichni fanoušci. Kapela se znovu spojila i s producentem Rickem Rubinem a snad i díky tomu se nahrávka už nyní dostala na první místo amerického žebříčku. Dalším singlem z alba je balada Not the One  

Crowne – Unbreakable   …   Novinka

Crowne je švédská melodická rocková superskupina, která loni v létě vydala své debutové album

„Kings In The North“.

Crowne tvoří Alexander Strandell z Art Nation ( zpěv ), producent kapely H.E.A.T. Jona Tee ( kytara, klávesy ), John Levén z Europe ( baskytara ) a Christian Lundqvist z The Poodles ( bicí ), přičemž album obsahuje také kytarová sóla za nimiž stojí Love Magnusson z Dynazty.

Crowne se tedy může pochlubit hvězdným obsazením vynikajících hudebníků a je právem nazývána nejvíc vzrušující superskupinou, která byla dosud vytvořena na neuvěřitelně úrodné švédské scéně melodického rocku.

Vydání alba „Kings In The North“ předcházel úvodní song „Mad World“ následovaný druhou ukázkou „Sharoline“. My si dnes v Playlist Music hrajeme zatím poslední vydaný singl „Unbreakable“

Previous post PETR JANDA OSLAVIL 80 KŘTEM SÓLOVÉHO ALBA
Next post Playlist Music ( On Air ) – 18 / 2022 ( 07. 05. 2022 )