Sdílení

WARKINGS – We Are The Fire … hudební tip Playlist Music
RONNIE ROMERO – No Smoke Without A Fire … novinka z připravovaného alba
RAGE – The Age OF Reason … novinka z loňského alba
RED HOT CHILLI PEPPERS – Hot Summer … novinka z připravovaného alba
CHRIS DE BURGH – High On Emotion … z archivu Rádia Hey
INDUCTION – Sacrifice … novinka
TIMO TOLKKI’S AVALON – The Fire And The Sinner … z loňského alba
SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS – Call Off The Dogs
ROYAL HUNT – The Art Of Dying … z aktuálního alba
AXEL RUDI PELL – Eagle … z archivu Playlist Music

RONNIE ROMERO – No Smoke Without A Fire   …   novinka z připravovaného alba

Ronnie Romero je chilský zpěvák, skladatel a hudebník, kterého znáte z Lords of Black, Rainbow, The Ferrymen, Michael Schenker Group a Sunstorm.

Nyní se tento čtyřicetiletý zpěvák rozhodl vydat sólové album. Jde o soubor coverů jeho oblíbených kapel. Album „Raised on Radio“ vyjde 15. dubna.

RAGE – The Age OF Reason   …  novinka z loňského alba

Rage v lednu zveřejnili lyric video k novému singlu z jejich loňského alba. Skladba „The Age OF Reason“ se navíc dočkala i remixu.

Rage jsou ikonou metalových kapel. Během svého čtyřiceti letého působení pomáhají formovat německý heavy metal do dnešní podoby. Nyní kapela vůbec poprvé spolupracovala s remixérem. Myšlenka vyrobit remix „The Age Of Reason“ se zrodila na velkém metalovém festivalu v Japonsku před několika lety, když se setkali s Federicem Agredou Alvarezem – lépe známým jako Zardonic, mezinárodně uznávaným DJem a remixérem, který je známý svou prací s Bullet For My Valentine, Nine Inch Nails, nebo Sonic Syndicate.

My vám dnes v Playlist Music hrajeme původní verzi „The Age Of Reason“ tak, jak ji najdete na posledním studiovém albu kapely Resurrection Day, které vyšlo loni v září u SPV/Steamhammer.

No a remix, i s videem, najdete na našem webu

RED HOT CHILLI PEPPERS – Hot Summer   …   novinka z připravovaného alba

Red Hot Chilli Peppers se po sedmi letech vrací na hudební scénu, a navíc ve své nejsilnější sestavě. Dokazují to singlem „Black Summer“. Chystané album „Unlimited Love“ vyjde už 1. dubna.

Nejnovější singl „Black Summer“ dozajista naváže na  skladby jako „Otherside“ nebo „By the Way“. Rozhodně se jedná se o typ songu, který fanoušci od RHCP tak moc zbožňují.

INDUCTION – Sacrifice   …   novinka

Induction je kapela, která vznikla v roce 2014. záhy o sobě dala vědět skladbou „The Outwitted Consecration“ a následně stejnojmenným debutovým albem. Nyní kapela podepsala smlouvu s novým vydavatelstvím a chystá nové album, které už nyní prezentuje singlem „Sacrifice“

Loni v červnu se objevilo nové album projektu TIMO TOLKKI’S AVALON s názvem „The Enigma Birth“. Výčet hostů, kteří se na albu podíleli je více než zajímavý. Singl „The Fire and the Sinner“, který dnes vpouštíme do Playlist Music, pro Tima nazpívali Jake E (ex-AMARANTHE, CYHRA) a kanadská zpěvačka Brittney Slayes (UNLEASH THE ARCHERS). Tím ovšem výčet atraktivních jmen, které pomohly stvořit novou desku nekončí. Mezi hostujícími muzikanty se také objevují Fabio Lione nebo James LaBrie.

SLASH FT. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS – Call Off The Dogs

11. února vyšla albová novinka Slashe a jeho kapely a současně také další singl z tohoto alba.. Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators nyní tedy představují ochutnávku v podobě singlu Call Off The Dogs

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 05 / 2022
Next post Playlist Music ( On Air ) – 07 / 2022