Playlist Music ( On Air ) – 02 / 2022

Sdílení

Po týdnu Vás opět vítám u poslechu našeho pravidelného hudebního magazínu Playlist Music. Pohodlně se usaďte a pevně se držte, protože dnes, dnes to bude parádní a divoká jízda. Hudební novinky, tipy a jedno překvapení z našeho archivu.

Tak jedem!

BATTLE BEAST – Where Angels Fear To Fly   …   novinka z připravovaného alba

Poté, co začátkem loňského robu znovu podepsali smlouvu s vydavatelstvím Nuclear Blast, jsou Battle Beast opět připraveni vypustit svou ohromnou energii do světa a připravili k tomu zbrusu nové mistrovské dílo – „Circus Of Doom“. Album vyjde 21. ledna. Na něm, v 10 skladbách, najdete směs poctivého heavy metalu s popovými a rockovými vibracemi ve spojení s dechberoucím hlasem Noory Louhimo. Nedávno kapela odhalila také další videoklip k jejich novému singlu „Where Angels Fear To Fly“

KISSIN‘ DYNAMITE – Coming Home   …   novinka z připravovaného alba

Německá heavymetalová skupina Kissin‘ Dynamite vydává svůj nejnovější singl „Coming Home“, který je poslední ochutnávkou před vydáním chystaného studiového alba Not The End Of The Road. Album vyjde 21. ledna u Napalm Records.

Co říkají samotní Kissin‘ Dynamite o nové skladbě, to si můžete přečíst v článku na Playlist Music

Nové studiové album produkoval, nahrával a mixoval sám zpěvák Hannes Braun (Südland Music), který také spolupracoval s kapelami jako Santiano, The Kelly Family a Beyond The Black. Mastering dokončil producent oceněný cenou Grammy Jacob Hansen v Hansen Studios, známý svou prací s kapelami jako Volbeat a mnoha dalšími.

SABATON – Soldier Of Heaven   …   novinka z připravovaného alba

Švédští metaloví váleční kronikáři, Sabaton, nedávno znovu otevřeli historické knihy, aby představili svůj nový singl „Soldier Of Heaven“,, ten předchází desátému albu Sabatonu, The War To End All Wars, které vyjde 4. března u Nuclear Blast Records. Sabaton se opět ponoří hluboko do zvěrstev, zázraků a událostí kolem první světové války a vezme posluchače na emocionální a vzrušující jízdu.

Na webu playlistmusic.cz se rozhodně podívejte na článek o novém songu. Mimo to tam najdete tracklist celého alba, link na  detailní informace o plánovaném turné, a nebo přehled toho, v jakých formátech vyjde nové album. A že jich bude..

DYMYTRY – Somebody’s Watching Me   …   hudební novinka

Novinku Somebody’s Watching Me představili 7. ledna 2022 Dymyrty. Jedná se zároveň o první skladbu s novým zahraničním zpěvákem Alenem Ljubicem přezdívaným „A.L.“. Sólo na kytaru si tady vystřihl kytarový virtuoz Victor Smolski ex-kytarista legendární heavy metalové formace Rage.

POWER QUEST – Bound for Glory   …   novinka

Power Quest je renomovaná melodic – power metalová kapela se sídlem ve Velké Británii. Pro své fanoušky teď připravila milé překvapení, a to novinku – singl s názvem „Bound for Glory“. To rozhodně nemůžeme nechat bez povšimnutí a skladba je novinkou dnešního Playlist Music

Power Quest jsou:

klávesista Steve Williams
bubeník Rich Smith
zpěvák Ashley Edison
kytaristé Glyn Williams a George „The Kid“ Karafotis
baskytarista Bradley Edison

SKILLET – Dominion   …   novinka z právě vydaného alba

14. ledna se na pultech objevilo nové album amerických Skillet – „Dominion“, o kterém jsme si říkali posledně. Krátce před vydáním se ještě stihl objevit stejnojmenný singl. Dá se očekávat, že kapela s novým albem hladce naváže na předchozí úspěchy. Doposud se Skillet mohou chlubit více než jedenácti miliony prodaných desek, dvěma platinovými deskami za album Awake, vítězstvím v Billboard Music Awards, a opakovaně i nominaci na Grammy Awards.

Playlist Music ( On Air ) – 02 / 2022

THUNDERMOTHER – Loud and Alive … hudební tip pro tento týden
BATTLE BEAST – Where Angels Fear To Fly … novinka z připravovaného alba
KISSIN‘ DYNAMITE – Coming Home … novinka z připravovaného alba
DRAGONFORCE – Dawn Over A New World … hudební tip Playlist Music
SABATON – Soldier Of Heaven … novinka z připravovaného alba
DYMYTRY – Somebody’s Watching Me … hudební novinka
TRAKTOR – Bludičky … z archivu Rádia Hey
POWER QUEST – Bound for Glory … novinka
SKILLET – Dominion … novinka z právě vydaného alba
MYSTIC PROPHECY – Because the Night (Patti Smith cover) … z archivu Playlist Music

Previous post Sabaton představuje novinku „Soldier Of Heaven“ a připravuje vydání nového alba.
Next post Comming Home a nové album Kissin Dynamite