Comming Home a nové album Kissin Dynamite

Sdílení

Německá heavymetalová skupina Kissin‘ Dynamite vydává svůj nejnovější singl „Coming Home“, který je poslední ochutnávkou před vydáním chystaného studiového alba Not The End Of The Road. Album vyjde 21. ledna u Napalm Records.

Kissin‘ Dynamite o nové skladbě říkají:

„Coming Home“ neznamená vrátit se na konkrétní místo. Je to spíše ta nejpříjemnější emoce pocitu žití, být sám sebou a mít lásku ve svém srdci, ať jste kdekoli. Je to neocenitelný dárek. „Řekni všem, že se vracím domů!“

Německá heavymetalová formace Kissin‘ Dynamite, vznikla v roce 2007. S šesti studiovými alby a několika úspěchy v hudebních žebříčcích si kapela vytvořila svůj typický styl. Nyní je tato pětice připravena vydat album Not The End Of The Road, a představit heavy metal roku 2022.

Nové studiové album produkoval, nahrával a mixoval sám zpěvák Hannes Braun (Südland Music), který také spolupracoval s kapelami jako Santiano, The Kelly Family a Beyond The Black. Mastering dokončil producent oceněný cenou Grammy Jacob Hansen v Hansen Studios, známý svou prací s kapelami jako Volbeat a mnoha dalšími.

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 02 / 2022
Next post Nové album legendárních Scorpions už v únoru