Playlist Music ( On Air ) – 31 / 2021

Sdílení

V Playlist Music s pořadovým číslem 31/2021 opět přivítáme Miloše z Kluboofky a řekneme si, co se u nich událo za uplynulý měcíc. Nebudou samozřejmě chybět hudební tipy Kluboofky.

Zahrajeme si ochutnávku z chystaného alba, které připravuje Tom Morello a představím Vám nový projekt „Circus Of Rock“, za kterým stojí Mirka Rantanen z finské hardrockové formace King Company. Poslouchejte Playlist Music na Rádiu Hey.

NOVINKA: Tom Morello feat. Bruce Springsteen & Eddie Vedder – Highway To Hell

Tom Morello připravuje nové album a celé to odstartuje epickou cover verzí ikonického „Highway To Hell“ od AC/DC, a to hned se dvěma největšími rockovými hvězdami: Brucem Springsteenem a Eddiem Vedderem. Jejich společná verze „Highway To Hell“ je velmi důstojným provedení této už tak skvělé skladby.

HUDEBNÍ TIP: Hinder – Without You

Hinder je americká rocková skupina z Oklahomy, kterou v roce 2001 založil zpěvák Austin Winkler, kytarista Joe „Blower“ Garvey a bubeník Cody Hanson s baskytaristou Mike Rodenem a kytaristou Markem Kingem, kteří se připojili v roce 2003.

NOVINKA: Circus Of Rock – Desperate Cry

Circus Of Rock je nový hudební projekt, jehož autorem je bubeník Mirka Rantanen z finské hardrockové formace King Company. Debutové album „Come One, Come All“ hostí opravdu nepřekonatelnou sestavu zpěváků a hudebníků.

„Před několika lety jsem začal přemýšlet o nahrávání sólového alba. Nechtěl jsem však dělat jen obyčejné sólové album. Mým cílem bylo vytvořit projekt, na kterém se setkají nejrůznější uznávané rockové hvězdy.“ Říká Mirka Rantanen

Album je jasným milníkem v Rantanenově profesionální kariéře a jeho dlouhodobým snem. Vychází ve stejném roce, kdy hudebník oslaví své 50. narozeniny.

První hudební ochutnávkou z alba je song „Desperate Cry“, ve kterém uslyšíte zpěváka Johnnyho Gioeliho ( Hardline, Axel Rudi Pell ).

BONUS: Circus Of Rock – „Crossroads“ ft. Pasi Rantanen

Seznam odehraných skladeb

Sonata Arctica – The Wind Beneath My Wings
Tom Morello feat. Bruce Springsteen & Eddie Vedder – Highway To Hell
Lordi – Your Tongue’s Got The Cat
Kluboofka hudební tip – Whatrock – Natisíckrát
Kluboofka hudební tip – MetalCraft – Two sides of the coin
Kluboofka hudební tip – Furt Fajn – Ctibor
Kluboofka hudební tip – Vanaheim – Za obzor
Hinder – Without You
Circus Of Rock – Desperate Cry
R.E.M. – Leaving New York

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 30 / 2021
Next post Petr Pilát hostem dobrého rána na Rádiu Hey