Sdílení

Playlist Music ( on Air ) i tentokrát přínáší deset hudebních tipů. Mezi nimi i dvě hudební novinky a jedno jubileum. Poslouchejte Playlist Music na Rádiu Hey.

HUDEBNÍ TIP

Twisted Sister – We’re Not Gonna Take It

Twisted Sister byla americká heavy metalová skupina a We’re Not Gonna Take rozhodně patří mezi jejich největší hity. Mimochodem i videoklip stojí za to, podívejte se na něj na našem webu. 

HUDEBNÍ TIP

Gabriela Gunčíková – Černý anděl 

V neděli 27. června slaví narozeniny česká zpěvačka, která k rockové muzice rozhodně nemá daleko. Gabriela Gunčíková. Gratulujeme a přejeme jen to nejlepší. No a jaký bude druhý dnešní hudební tip ja jasné. 

NOVINKA

Helloween – Best Time

Venku je nový singl “Best Time” německých powermetalových Helloween. Falší z jejich aktuálmího alba. To vyšlo v pátek 18. Června. Je v pořadí už šestnácté album německých power metalových titánů. Už dlouho dopředu se jednalo o jednu z nejočekávanějších metalových událostí roku.  Mimo jiné i proto, že nahrávce předcházel návrat zakládajícího Kaie Hansena, a taky zpěváka Michaela Kiskeho. 

https://www.youtube.com/watch?v=rB4d2SZ2OkQ

NOVINKA

MajkiiB – Nehlidam 

Majkii B, kytarista skupiny Skyline, vydal desku ze šuplíku a představuje další videoklip Nehlídám 

Marian Balata aka Majkii B, známý především z kapely Skyline, kde působí již 17 let jako kytarista a spoluautor, vydal na konci minulého roku své sólové album Nad vodou, které je kompilací jeho písní ze šuplíku. Obsahuje deset vybraných tematicky laděných folkových akustických písní s lehkou dávkou elektroniky i popu. V neděli, 20. června,  představil další singl z tohoto alba a zároveň videoklip Nehlídám. O produkci se postaral Majkii B ve spolupráci s renomovaným producentem Borisem Carloffem a Vojtěchem Jindrou. 

HUDEBNÍ TIP

Metallica – Enter Sandman

Metallica si letos připomíná jubileum kultovního černého alba, desky „Metallica“. Při té příležitosti se pochopitelně očekávalo, s jakým překvapením kapela ještě přijde. Kromě klasické reedice se můžete těšit i na soubor poskládaný s coverů známých songů 

Vlastní reedice v remasterované podobě vyjde 10. září. Pro největší fanoušky ve variantě Deluxe Box Set, který obsáhne více než čtyřiadvacet hodin materiálu rozprostřeného na několika LP, CD i DVD. Vedle alba samotného nabídne mimo jiné také živáky ,anebo 120stránkovou knihu. 

BONUS

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 23 / 2021
Next post Majkii B představuje videoklip k písni Nehlídám