Sdílení

Petr Kadlček byl hostem Playlist Music a kromě hitu „Já na to mám“ jsme probrali i současnost kapely Natural a Petrovu tvorbu

Petr Kadlček v Playlist Music

Hudební tip 

Scorpions – Rock You Like a Hurricane 

Už před dvěma lety se německá skupina Scorpions rozhodla, že natočí novou desku a na spolupráci se dohodla se světoznámým producentem Gregem Fidelmanem. Jenže nahrávání v Los Angeles přerušila pandemie. Ani on-line kanál Los Angeles-Hannover nefungoval ideálně. Co dál? 

Skupina se nakonec rozhodla, že album dokončí sama společně se zvukovým inženýrem Hansem-Martinem Buffem. Takže nové album je na cestě, Scorpions ho točí společně s bubeníkem Mikkey Deem z MOTÖRHEAD a objeví se pravděpodobně letos na podzim. 

Novinka 

HelloweenFear of the Fallen 

Nové album skupiny HELLOWEEN vyjde už za měsíc a kapela to fanouškům připomíná už druhým singlem. Po „Skyfall“ odhalila druhý singl „Fear Of The Fallen“ .  A jaké bude nové album? Skvělé.  

V pořadí šestnácté album produkoval Charlie Bauerfeind a kapela se na něm ukázala v maximálně silné sestavě: Michael Kiske, Andi Deris, Michael Weikath, Kai Hansen, Markus Grosskopf, Sascha Gerstner a Dani Löble. Nahrávka vychází šest let od předchozího počinu „My God-Given Right. 

Hudební tip 

Iron Maiden – Run To The Hills 

Frontman legendárních IRON MAIDEN se v poslední době zabývá tvorbou hudebního filmu. Film bude o jeho kultovním koncertu v Sarajevu v roce 1994. Kdy se filmu dočkáme, tak to je ještě ve hvězdách. Až bude, tak bude… 

Novinka 

Dirkschneider & The Old Gang – Face Of A Stranger 

Metalové legendy z kultovní sestavy ACCEPT odhalily pod značkou DIRKSCHNEIDER & THE OLD GANG nové EP. Je to  třískladbový minidisk. Udo Dirkschneider, Peter Baltes a Stefan Kaufmann – původní kumpání z ACCEPT s úsměvem a chutí udělali zase něco společně. Už na konci minulého roku nám představili singl Where The Angles Fly“. Nyní se objevuje aktuální singl „Face of a Stranger. Hlasově vypomohla a potřebný ženský element opět dodala Manuela Markewitz. 

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 19 / 2021
Next post The Rasmus představují nový singl Bones a hlásí koncertní návrat do Čech.