DORO vydává digitálně mimořádnou píseň „Heart In Pain“

Sdílení

Série vydávání nových digitálních singlů pokračuje, protože DORO odhaluje další skladbu, která bude součástí digitálního EP Conqueress – Extended, které můžeme očekávat 1. března a které bylo sice již vydáno, ale pouze na fyzických nosičích. Heart In Pain‘ je valentýnský dárek pro všechny fanoušky DORO.

„Heart In Pain“ je mimořádná píseň: melodická, rocková, s překvapivým koncem a emocionálním poselstvím, které vychází ze srdce.“

Conqueress – Extended – EP tracklisting

  • Warlocks And Witches
  • Horns Up High
  • True Metal Maniacs
  • Heart In Pain
  • The Four Horsemen

DORO Pesch je jednou z nejúspěšnějších rockových zpěvaček historie. V roce 1983 se, coby 19letá Dorothee Pesch z Düsseldorfu, vydala dobýt rockový svět. Dnes, o 40 let později, s více než 10 miliony prodaných studiových alb a bezpočtem ocenění na svém kontě, je DORO nepochybně královnou metalu. S více než 3500 odehranými koncerty ve více než 60 zemích po celém světě si získala mimořádně silnou a nadšenou fanouškovskou základnu!

Už loni DORO poděkovala fanouškům digitálním vydáním výjimečné skladby „True Metal Maniacs“, která vypovídá o hlubokém spojení s jejími fanoušky. Skladba vyšla spolu se speciálním videoklipem s živými záběry z Wacken Open Air festivalu Monsters Of Rock v Brazílii a jejího výročního koncertu v Düsseldorfu.

Previous post EXIT EDEN představují cover verzi ikonické písně „Désenchantée“
Next post AMARANTHE představují sedmé studiové album