Sum 41 představují ukázku z chystaného posledního alba

Sdílení

„Landmines“ je píseň kanadské rockové skupiny Sum 41, kterou napsali Deryck Whibley a Mike Green. Vyšla 27. září jako hlavní singl z připravovaného osmého studiového alba kapely Heaven :x: Hell. Skladbu pochopitelně doprovází i videoklip.

Zpěvák Deryck Whibley k tomu prozradil:

„Když jsem psal ‚Landmines’, neměl jsem v úmyslu napsat oldschoolovou ‚pop punkovou‘ píseň. Prostě to vyšlo opravdu rychle a hned jsem věděl, že tato píseň mi připadá výjimečná. „

SUM 41 se nyní chystají na vystoupení na festivalu When We We Were Young v Las Vegas ( 21. a 22. října ). Kapela také zahraje set na vyprodané akci When We Were Young Sideshow 20. října v Brooklyn Bowl po boku BOWLING FOR SOUP, PLAIN WHITE T’S, YOUR BROKEN HERO a dalších.

V květnu SUM 41 oznámili plány na rozpad kapely po dokončení celosvětového turné na podporu svého nadcházejícího alba „Heaven :x: Hell“.

Legendární kariéra kapely SUM 41 ( přes 24 let ) zahrnuje více než 15 milionů prodaných desek po celém světě, několik úspěchů v hitparádách Billboard, nominaci na cenu Grammy, dvě ceny Juno (sedm nominací) a Kerrang! Cenu v roce 2002, stejně jako několik Alternative Press Music Awards.

Previous post Skupina Harlej zůstává na novém albu optimistická: Zatím je to dobrý…
Next post LAHVÁTOR pokřtí nové album. Michal Brož prozradil detaily.