Koho nehrají v rádiu, ten, jako by nebyl. Playlist Music zveřejňuje CENÍK ZA ROTACI SONGU NA RÁDIU HEY!

Sdílení
audio-3153963_1280

Hudební průmysl má jedno zásadní pravidlo. „Koho nehrají v rádiu, ten, jako by nebyl“ Všichni muzikanti stojí o to, aby jejich hudbu poslouchalo co nejvíce fanoušků a posluchačů.  Ale znáte to. Děláte pro to opravdu hodně. Produkujete kvalitní muziku, nahráváte v profesionálních studiích, neustále pracujete na svém profesním rozvoji, objíždíte festivaly, děláte vlastní koncerty… Ale pořád tomu něco chybí. – RÁDIO!

 

A přitom je to tak snadné. QR Ticket Media s.r.o. ví, jak na to.

 

Rádio HEY nabízí kapelám a umělcům zařazení jejich songu do pravidelné rotace na rádiu. Vaše muzika se tak stane součástí hudebního playlistu známého rádia, které si každý týden naladí až 95.000 posluchačů. Přestože se jedná o placenou službu, tahle investice se rozhodně vyplatí. Abyste měli konkrétní představu, tak PLAYLIST MUSIC, jako první, zveřejňuje oficiální ceník Rádia Hey.

Jak na to?

Hrajete vlastní skladby? Máte kvalitní studiovou nahrávku? A chcete, aby se Vaše muzika hrála v Rádiu? Obraťte se přímo na nás. 

Na QR Ticket Media s.r.o.

QR Ticket Media s.r.o. zastupuje Rádio HEY, Rádio Sázava a Color Music Rádio v oblasti marketingu a reklamy. Díky naší dlouhodobé spolupráci pro Vás umíme vyjednat ty nejvýhodnější podmínky.

Kromě zařazení vašeho songu do pravidelné rotace rádia můžeme vaši hudbu prezentovat v pořadu Playlist Music nebo v hitparádě QR Ticket Hits. Natočíme a odvysíláme interwiev, pomůžeme s propagací.

QR TICKET MEDIA s.r.o. | Stanislav Čeněk | tel +420 603 424 623


Previous post Vesper chrlí další pecky a dělá vlny!
Next post S novým partnerem, PIVOVAREM KÁCOV, je hitparáda o další HIT bohatší