Květnové kolo hitparády QR TICKET HITS zná své vítěze

Sdílení

Dostat se na přední místa hitparády QR TICKET HITS není vůbec snadné. Přesvědčit se o tom mohlo všech deset soutěžících kapel a umělců také v květnovém kole hitparády. Konkurence byla opravdu veliká, a byli to pouze fanoušci jednotlivých kapel, kteří nakonec rozhodli o celkovém pořadí.

Na třetí místo fanoušci dostali kapelu MATAL FACTORY

Ostravská kapela METAL FACTORY vydala loni v únoru své debutové album „Defeat All“ a pro letošek oznámila další radostnou zprávu a zahájila spolupráci s famózní zpěvačkou Viktorií Surmovou. O tom, že jim tahle spolupráce opravdu klape jste se mohli přesvědčit sami v naší hitparádě, kde kapela představila skladbu „Never Again“.

Druhé místo obsadila kapela MARTYHO BANDA

MARTYHO BANDA je parta skvělých muzikantů, kteří vytrvale a úspěšně kráčí za svým hudebním snem. Začátkem letošního roku pokřtili svou novou desku „Fata morgana“. Křest proběhl v hudebním klubu Česká 1 v Kutné Hoře společně s přáteli – písničkářem Tomášem Polmanem z Čáslavi a s Voxelem. Kapela se může pochlubit také vystupováním se skupinou JELEN, a nebo společnými koncerty se skupinou RYBIČKY 48.

V současné době dokončuje druhý oficiální videoklip se speciálními hosty z české hudební scény.

A první místo suverénně obsadili HARD COLONY

Kapela HARD COLONY vznikla koncem roku 2018. Následující rok kapela absolvovala svá první vystoupení a v roce 2020 vydala své debutové album „Démonkracie“. Na vzniku CD se kromě Maka Lepky také autorsky podílel kytarista a zpěvák Jarda Štěpán známým hitem „Pandemie“.

V současné době hrají HARD COLONY v sestavě Jarda Štěpán, Mak Lepka, Láďa Studecký a Míra Vančura.

Na konci minulého roku začaly přípravy nového alba a objevil se i pilotní singl „Monster truck“.

HARD COLONY jsou také součástí hudebních playlistů známých rádií ( Radio Hey, Fajn Rock Music, Rock Radio, Radio Beat ) a kapela natočila  také 4 oficiální videoklipy, které jsou uveřejněny na kanálu youtube.com. Videoklip ke skladbě „Lvi žerou první“ byl několikrát odvysílán v televizním kanálu Óčko Star v pořadu Rock Paráda. Skupina také spolupracovala s americkým zpěvákem Davidem Lee Reddingem. Společně s Davidem skupina vydala singl Pathfinder, který otextoval a také nazpíval.

Všechny tři vítězné kapely uslyšíte v pořadu PLAYLIST MUSIC a vítěze HARD COLONY navíc v průběhu června také v dalším kole hitparády QR TICKET HITS.

A co Vy a Vaše kapela? Není čas přidat se k nám a zkusit štěstí v naší hitparádě?

Zaregistrujte se na webu QRTICKET.CZ

https://qrticket.cz/pro-kapely

Váš QR TICKET


Previous post Playlist Music live – 2023 / 23
Next post ZNÁMÝ BUBENÍK A ČLEN SKUPINY OLYMPIC VYDÁVÁ SÓLOVÉ ALBUM „MOC TO NEPROŽÍVEJ!“