Playlist Music ( On Air ) – 21 / 2022 ( 28. 05. 2022 )

Sdílení

Eclipse – Blood Wants Blood … Hudební tip
Crystal Viper – When the Sun Goes Down (Giallo Version) … Hudební tip
Rammstein – Dicke Titten … Novinka
Asking Alexandria – Faded Out … Novinka
Divokej Bill – Tsunami … Hudební tip
Lahvátor – Vlčí máky … Novinka
Timeless Miracle – Church Of The Damend … Z archivu
Xandria – Reborn … Novinka
Symphonity – I Found My Way Back Home … Novinka
Whitesnake … Still Of The Night (2022 Remix) … Z archivu

Crystal Viper – When the Sun Goes Down (Giallo Version)

Polská metalová úderka Crystal Viper se v červnu chystá do Karlových varů. V Lidovém domě vystoupí 9. června.

Crystal Viper příliš často do České republiky nejezdí, naposledy k nám zavítali loni a zahráli na Kaplička festu v Chrášťanech u Benešova. Jednalo se o jejich jediné vystoupení u nás. Ani letos tomu nebude jinak, a to je o důvod víc, proč si nenechat ujít jejich jediný letošní koncert v České republice.

Během večera v Karlových varech vystoupí také karlovarská heard & heavy kapela Meat Mincer a Vlašimští Rubicon River

Rammstein – Dicke Titten   …   Novinka

Album „Zeit“ německých Rammstein vyšlo 29. dubna a krátce po tom jsme kapelu přivítali také u nás. Nyní Rammstein představují další singl z aktuálního alba.

Ke skladbě „Dicke Titten“ dodali samozřejmě i videoklip a v hlavní roli jsou, jak název napovídá, velká prsa. Takže mrkněte na video na webu playlistmusic.cz, cinematická podívaná na venkovské krásy podle Rammstein je tu! Prostě kozy, kam se podíváš….

Asking Alexandria – Faded Out   …   Novinka

Asking Alexandria vydali loni nové album „See What´s on the Inside“. Letos v lednu k němu přidali EP „Never Gonna Learn“ a teď pro změnu spojili síly se zpěvačkou Within Temptation Sharon den Adel a nahráli novou verzi skladby „Faded Out“.

Xandria – Reborn   …   Novinka

Německá symfonic-metalová kapela Xandria se začala rozpadat po vydání alba „Theater of Dimensions“ v roce 2017. Nejprve kapelu opustila zpěvačka Dianne van Giersbergen a v zápětí i její náhradnice Aeva Maurelle, pak se rozloučil basák Steven Wussow a letos to zabalili i kytarista Philip Restemeier s bubeníkem Geritem Lammem. Z původní kapely tedy pravda moc nezbylo..

Naštěstí kapelník Marco Heubaum postavil celou sestavu znovu a doplnil ji o nové, nepříliš známé, členy. Novou éru kapely Xandria nyní startuje singl s příznačným názvem „Reborn“ – „Znovuzrození“. A my jsme pochopitelně zvědaví především na novou zpěvačku, kterou je metalovému světu rovněž dosud neznámá, Ambre Vourvahis.

Symphonity – I Found My Way Back Home … Novinka

Mezinárodní power metaloví cestovatelé SYMPHONITY jsou opět tady a rovnou s novým albem „Marco Polo: The Metal Soundtrack“. Z čerstvě vydané novinky nabízí nyní klip o Marcově návrat do rodných Benátek.

„Na tvorbě klipu jsme opět spolupracovali s Davidem Havlenou a natáčeli jsme v krásném areálu Slnečná jazerá na Slovensku. David se podepsal už pod jiné video z odysey Marca Pola – ‚Dreaming of Home‘. Jsme s klipem maximálně spokojeni,“ popisuje nové video kapela.

Nové album Symphonity – „Marco Polo: The Metal Soundtrack“ vyšlo 20. května a Vy ho můžete snadno získat během „Týdne s kapelou Symphonity na Rádiu HEY!“. K CD navíc dostanete exkluzivní plakát a originální triko z kolekce Symphonity – „Marco Polo: The Metal Soundtrack“

Poslouchejte od pondělí 30. května Rádio HEY a vychytejte si výherní song.


Previous post Playlist Music ( On Air ) – 20 / 2022 ( 21. 05. 2022 )
Next post Nové album THUNDERMOTHER „Black And Gold“ vyjde už 19. srpna