Playlist Music ( On Air ) – 16 / 2022 ( 23. 04. 2022 )

Sdílení

Dragony – Gods of War … Hudební tip
Scorpions – Shining Of Your Soul … Novinka
Marco Mendoza – Take It To The Limit … Novinka
Nirvana – Smells Like Teen Spirit … Z archivu
Degreed – Into The Fire … Novinka
Vision Of Atlantis – Melancholy Angel … Novinka
Def Leppard – Take What You Want … Novinka
Udo Dirkschneider – We Will Rock You … Novinka
Al Stewart – Carol … Z archivu

Scorpions – Shining Of Your Soul   …   Novinka

Scorpions nedávno nahráli čtyři písně ze svého nového alba Rock Believer ve svém studiu v německém Hannoveru. Na webu playlistmusic.cz se podívejte na právě vydané video k „Shining Of Your Soul“ a také připomínám, že do Prahy tahle legendární německá skupina dorazí 26. května v rámci turné Rock Believer

Marco Mendoza – Take It To The Limit   …   Novinka

Po dvou letech se na česká pódia vrací, fenomenální baskytarista a vynikající zpěvák MARCO MENDOZA, známý ze svého působení například ve skupinách  THE DEAD DAISIES, WHITESNAKE, JOURNEY (kde působí i v současné době), THIN LIZZY, TED NUGENT, BLUE MURDER aj..  Tentokrát je to opět s jeho sólovým projektem a navazuje tak na veleúspěšnou evropskou část „Viva La Rock Tour“, která odstartovala již v předloňském roce.

K tomu chystá vydání svého čtvrtého sólového alba a představuje první ochutnávku, „Take It To The Limit“. Album by se mělo k fanouškům dostat na konci letošního roku.

Celý článek najdete ZDE

Nirvana – Smells Like Teen Spirit   …   Z archivu

Kytara Kurta Cobaina, na kterou frontman kapely Nirvana v roce 1991 hrál v klipu k hitu Smells Like Teen Spirit, bude mít v květnu nového majitele. Modrá elektrická kytara značky Fender bude součástí aukce a podle odhadů se může prodat až za 800 tisíc dolarů, tedy v přepočtu asi 18 milionů korun.

Degreed – Into The Fire   …   Novinka

Švédští rockeři Degreed vydali své šesté studiové album „Are You Ready“. A je přesně takové, jaké si kapela i fanoušci přáli. Přímočařejší hardrockové album se skvělými melodiemi.

Kvůli pandemii Covid-19 nebyla kapela schopna vyrazit na turné po vydání posledního alba „Lost Generation“ (2019), začala tedy pracovat na šestém studiovém albu „Are You Ready“ .  A venku je druhý singl Into The Fire

Visions Of Atlantis – Melancholy Angel … Novinka

Visions Of Atlantis se chystají vydat své nové studiové album. Ponese název „Pirates“ a vyjde  13. května prostřednictvím Napalm Records.

Nyní kapela představuje druhý singl „Melancholy Angel“. Jde o skladbu, která se stala jednou z nejoblíbenějších na živých vystoupeních během amerického turné. Nechybí pochopitelně ani video včetně vizuálních efektů, a taky skvělých hereckých výkonů. Nakonec podívejte se na něj na našem webu.

Def Leppard – Take What You Want   …   Novinka

Def Leppard vydávají druhý singl ze svého chystaného alba, skladbu „Take What You Want“.  Album „Diamond Star Halos“ se na trhu objeví 27. května.

Udo Dirkschneider – We Will Rock You  …   novinka

Udo Dirkschneider oslavil 6. dubna své sedmdesáté narozeniny a nyní se fanoušci dočkali i jeho nového alba My Way. Sbírka cover verzí vyšla 22. dubna. Dnes tedy hrajeme z čerstvého alba My Way

Previous post MARCO MENDOZA (USA) – Euro Tour 2022
Next post Jdi domů Ivane! Rybičky 48 představují alegorickou skladbu inspirovanou písní z roku 1968. Hlavní roli v klipu si střihnul Pavel Novotný