Sdílení

Playlist Music ( On Air ) – 48 / 2021

Hudební tip Playlist Music: Mystic Prophecy – Metal Division

Novinka: Dynazty – Power Of Will

Novinka: Hammerfall – Hammer Of Dawn

Hudební tip Playlist Music: U.D.O. – Prophecy

Novinka: Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators – Fill My World

Novinka: T.N.S. – Divnej kočí

Hudební výročí: Ghost – Enter Sandman ( 30 Metallica Black Album )

Novinka: Wohnout – Kocovina

Z archivu Rádia Hey: Chris Rea – Driving Home For Christmas

Z archivu Playlist Music – Barclay James Harvest – If Love Is King


Novinka: Dynazty – Power Of Will

„Power Of Will“ je druhý singl a zároveň úvodní skladba chystaného alba švédských metalistů Dynazty – „Final Advent“, které má vyjít 8. dubna 2022 prostřednictvím AFM Records.

„No filler, all killer!“ S tímto krédem začali Dynazty pracovat na svém nadcházejícím albu, když jim pandemie corovaviru náhle znemožnila turné k úspěšnému albovému předchůdci „The Dark Delight“. Bez ohledu na tuto pauzu se soustředili na přípravu nového materiálu i na produkci a vytvořili tak maximálně komplexní a ucelené album v dosavadní historii kapely a nejlepší verzi sebe sama.

O mix a mastering se opět, stejně jako na předchozí desce, postaral dánský master producent Jacob Hansen.

Novinka: Hammerfall – Hammer Of Dawn

Hammerfall už mají pohromadě materiál k novému albu a přestavují malou ochutnávku. „Hammer Of Dawn“ je prvním singlem a titulní písní chystaného alba. To se na pultech objeví 25. února 2022. S novým albe kapela vyrazí také do Prahy, kde se představí po boku Helloween 23. dubna příštího roku.

Hudební tip Playlist Music: U.D.O. – Prophecy

Kapela kolem rockové ikony Udo Dirkschneidera se konečně vrací na scénu. Po více než roční nucené pauze U.D.O. oznámili dlouho očekávané „Europe Tour 2022“. Výkop bude 7. března 2022 v Paříži. Kapela bude cestovat po Evropě se zastávkami ve Španělsku, České republice, balkánských zemích, Skandinávii a Německu – turné zakončí 10. května 2022 ve švýcarském Prattelnu.

Novinka: Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators – Fill My World

11. února příštího roku vyjde albová novinka Slashe a jeho kapely. Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators nyní představojí ochutnávku v podobě singlu „Fill My World“

T.N.S. – Divnej kočí

Středočeská kapela T.N.S. letos vydala své čtvrté studiové album „Noční můry“. Album jasně ukazuje posun nejen ve zvuku. Většina songů je rychlých, s chytlavými melodiemi, ale nechybějí ani klasické „ploužáky“. Rockové kytarové riffy zjemňují klávesy, kterých však není zbytečně moc, aby neubíraly hardrocku sílu.

Kapela aktivně podporuje Nadaci křižovatka a sama se těší nemalé podpory svých fanoušků, kterým nyní naděluje nový videoklip ke skladbě „Divnej kočí“

Hudební výročí: Ghost – Enter Sandman ( 30 Metallica Black Album )

Metallica si letos připomněla jubileum kultovního černého alba, desky „Metallica“. Při té příležitosti se pochopitelně očekávalo, s jakým překvapením kapela přijde.

A přišla.

Objevila se reedice v remasterované podobě, pro největší fanoušky ve variantě Deluxe Box s více než čtyřiadvaceti hodinami materiálu na několika LP, CD i DVD, podle toho, jakému formátu fandíte, vedle alba samotného nechybí ani živáky, anebo 120 stránková kniha. A objevil se také speciální soubor poskládaný s coverů známých songů. A to mě baví, a proto dnes v rámci výročí nabízím ukázku od švédských metalistů GHOST

Novinka: Wohnout – Kocovina

Skupina Wohnout představuje další singl z nového alba HUH!, které vydala ve druhé polovině prázdnin. Pro fanoušky Wohnouti připravili také zpěvník, který vydávají v tištěné i digitální podobě.

Previous post Mezinárodní metalové skupiny Amaranthe a Beyond The Black odhalily několik novinek – bohužel musely opět odložit své společné evropské turné.
Next post Playlist Music ( On Air ) – 49 / 2021