Sdílení

Máme tady listopad a do sychravého podzimního období přinášíme pořádnou vzpruhu v podobě dalšího, novinkami a hudebními tipy nabitého Playlist Music.

Dnes pro Vás budu mít mimo jiné novinky od Sabatonu, německé legendy Scorpions, představíme si nový song od průkopníkú benešovského pivního rocku kapely Lahvátor a přivítáme i zpěváka a kytaristu této kapely Michala Brože a povíme si o chystané narozeninové párty Lahvátoru.

No, máme co dělat, abychom to všechno vměstnali do následujících zhruba pětačtyřiceti minut.

Novinka: Sabaton – Christmas Truce

Švédská powermetalová skupina Sabaton dělá radost svým fanouškům a do podzimního nečasu pro ně připravila hned dvě novinky.

Za prvé nový singl „Christmas Truce“, a za druhé oznámení o termínu vydání čerstvé studiové desky. V pořadí už desáté studiové album „The War To End All Wars“ vyjde 4. března 2022.

Videoklip k první ochutnávce z nového alba se natáčel v Rožmitále pod Třemšínem, významně se na něm podílela česká produkce a k vidění je na webu playlistmusic.cz

Hudební výročí: Brian Adams – Summer Of 69

Bryan Guy Adams je rockový zpěvák z Kanady, také kytarista, textař a dokonce i fotigraf.

Za své působení na poli populární hudby a také za dobročinné akce získal Řád Kanady (Order of Canada) a Řád Britské Kolumbie (Order of British Columbia). Od roku 2006 je Adams také členem hudební síně slávy a má i svou hvězdu na Kanadském chodníku slávy. Na svém kontě má navíc tři nominace na Ceny akademie a pětkrát byl nominován na Zlatý glóbus (naposled za hudbu k filmu Bobby). Do kategorie „Hudební výročí“ v Playlist Music se dnes dostal proto, že 5. listopadu oslavil 62. narozeniny. 

Novinka: Lahvátor – Vlčí máky ( host Michal Brož )

Benešovská kapela Lahvátor oslaví letos výročí 25 na hudební scéně.

Známí představitelé benešovského pivního rocku se při této příležitosti rozhodli nadělit parádní dárek i svým přátelům a fanouškům. Tím dárkem je neopakovatelná narozeninová párty.

Více o plánované oslavě nám prozradil zpěvák a kytarista a také kapelník Lahvátoru Michal Brož v Playlist Music na Rádiu Hey.

Oslava pětadvacátých narozenin Lahvátoru se odehraje 13. listopadu 2021 ve Struhařově u Benešova.

Ne náhodou se mezi gratulanty objeví také kapely Franťák Rock a Rocktom. Součástí programu bude totiž nejen vystoupení Lahvátoru v současné sestavě, ale dojde i na backFlash a vybrané skladby zahraje Lahvátor v původních sestavách.

Dalším dárkem bude v předpremiéře úplně první veřejné představení videoklipu k novému songu „Vlčí máky“

Večerem Vás provede Standa Čeněk z Rádia Hey

Začátek je plánován na 19:01, tak dorazte včas

Záznam rozhovoru – Lahvátor – Vlčí máky ( host Michal Brož )

Novinka: The Rumjacks – One For The Road

Australská rocková banda The Rumjacks oznámila termín vydání nového alba. Tedy přesněji řečeno nového EP „Brass For Gold“. Deska vyjde 11. února 2022, ale už nyní se objevila první ukázka v podobě songu „One For The Road“.

Novinka: Scorpions – Peacemaker

V pořadí už devatenáctá studiová deska německých Scorpions už zná termín svého vydání, bude to 25. února příštího roku a ponese název „Rock Believer”. Až do teď jsme sice o této novince moc informací neměli, ale to se nyní změnilo a venku je první ochutnávka, a to sing  „Peacemaker“. Aby toho nebylo mélo, tak Scorpions také oznámili termín návštěvy České republiky. V rámci Rock Believer tour přijedou 26. května 2022 do Pražské O2 arény.

Novinka: Beast In Black – Hardcore

„Hardcore“, to je už třetí singl z alba Dark Connection, metalových Beast In Black. Album se na pulty dostalo minulý týden. Kapela se navíc už brzy objeví také v České republice.

Beast in Black založil v roce 2015 bývalý kytarista skupiby Battle Beast Anton Kabanen. Svůj první koncert odehrála kapela ještě tentýž rok, jako předskokan kapely Nightwish. V roce 2017 vyšlo debutové album Berserker, které se téměř hned po vydání dostalo do různých evropských hitparád a skupina v rámci podpory alba absolvovala jako předkapela několik evropských turné. Na začátku roku 2019 bylo vydáno From Hell with Love.

Playlist Music ( On Air ) – 43 / 2021

Hudební tip Playlist Music: Serenity – Wings Of Madness
Novinka: Sabaton – Christmas Truce
Hudební tip: Prong – Revenge Best Serve Cold
Hudební výročí: Brian Adams – Summer Of 69
Novinka: Lahvátor – Vlčí máky
Novinka: The Rumjacks – One For The Road
Novinka: Scorpions – Peacemaker
Hudební tip Rádia Hey – Lordi – Hard Rock Hallelujah
Novinka: Beast In Black – Hardcore
Z archivu Rádia Hey:The Hooters – All You Zombies

Previous post Lahvátor slaví 25 let, zpěvák a kytarista Michal Brož hostem na Rádiu Hey.
Next post Slavící TRAKTOR se ocitnul v obležení sedmiček