Playlist Music ( On Air ) – 31 / 2022 ( 06. 08. 2022 )

Sdílení

České hudební tipy

  • Petr Janda – Hrací skříňka
  • Doga – Route 66
  • Traktor – Testament
  • Rocktom – Šance
  • Lahvátor – Vlčí máky
  • Merlin – Nevada
  • Harlej – Odcházím
  • Vypsaná Fixa – Buvol
  • TNS – restart
  • Krausbery – Táhne mi na 40

Poslechni si Playlist Music

Petr Janda – Hrací skříňka

Petr Janda oslavil v květnu kulaté narozeniny a při té příležitosti se rozdávaly dárky, no a zkrátka nepřišli ani hudební fanoušci, protože těm legenda českého rocku nadělila nové sólové album. Album se jmenuje „Asi se mi nebude chtít“ a my jsme si už v dubnu mohli užívat předzvěst v podobě singlu „Hrací skříňka“.

Doga – Route 66

Legendární tuzemská kapela Doga vydala v květnu videoklip ke skladně Route 66 z aktuálního alba Respekt Kapela si pro tuto příležitost odskočila do USA a na ikonické Route 66 navštívili například kultovní čerpací stanici Cool Spring station, Hacberry general store, red Rock Canyon, nebo Valley Of Fire a část klipu natáčela taky v Las Vegas

Traktor – Testament

Tuzemská kapela Traktor vydala v březnu další skladbu se svého aktuálního alba „Sedmá strana kostky“.  Singl „Testament“ rovnou opatřili i videoklipem a tato balada se tematicky zabývá vojenskou tematikou.

„Předně vám chceme říct“, uvedla tehdy kapela na svém profilu, „že scénář k tomuto klipu vznikl na podzim minulého roku a natáčení proběhlo letos v lednu. Netušili jsme, jak moc aktuální bude…“.

Playlist music doporučuje….

ROCK ODPOLEDNE – Líšno ( u Benešova )

sobota 13. srpna 2022

Rozhovor s Zuzanou Dvořákovou, moderátorkou festivalu si poslechni ZDE

Merlin – Nevada

Danny Horyna se skupinou Merlin vydal před třiceti lety eponymní album. Časem se pro ně mezi fanoušky zavedl název podle jednoho z hitů – Nevada. Letos v březnu se k radosti fanoušků objevila na pultech jeho reedice, a to v remasterované podobě.

Harlej – Odcházím

Tuzemská kapela Harlej vydala před prázdninami nový klip k písni „Odcházím“ z předposledního alba „Hodný holky zlý kluky chtěj“, za které v loňském roce obdrželi platinovou desku. Videoklip měl premiéru 13. června, v den nedožitých padesátých narozenin zpěváka Vladimíra Šafránka. Nemusím asi připomínat, že se jedná o speciální vzpomínkový videoklip.

Kromě koncertů se v současné době Harlej věnuje přípravě nového alba, které by se mělo objevit na jaře příštího roku

Vypsaná Fixa – Buvol

Vypsaná fixa udělala pořádně to, co umí a v květnu vydala nové album Kusy radosti. Nahráli ho v nové sestavě a rovnou představili novinku v podobě singlu Buvol.

Celý článek o novém albu ZDE

Previous post Playlist Music ( On Air ) – 30 / 2022 ( 30. 07. 2022 )
Next post Hairy Groupies v Playlist Music na Rádiu HEY!