Matal Factory připravují nové album a představují novinku

Sdílení

Dne 11.1. vydala kapela Metal Factory nový song, ve kterém zpěvačkami rozhodně nešetří. Ve skladbě „Some Kind of Hell“ uslyšíte rovnou tři. Kapela také oznamuje probíhající práce na dalším CD, které plánuje vydat v roce 2025.

Zpěvačka Pavlína Mochová se na mateřské dovolené vrací za mikrofon a vydaná skladba navazuje na úspěšnou loňskou spolupráci se zpěvačkou Viktorií Surmovou, která s Metal Factory absolvovala koncertní sezónu a zůstává minimálně čestným hostem. Slyšet tak můžeme Viktorii Surmovou, Zuzanu Batkovou a Pavlínu Mochovou v jedné skladbě. Nejen tuhle novinku bude možné slyšet na připravovaném koncertě 13. dubna 2024 v zrekonstruovaném klubu Barrák v Ostravě, kapelu Factory čeká společný koncert s vynikajícími Rimortis. Ti letos slaví již 25 let na scéně a svou pódiovou show přivezou také do Ostravy.

Hostem večera bude mladá Ostravská kapela Erin. A protože to v den koncertu budou přesně 3 roky od oficiálního vydání prvního singlu kapely Metal Factory „Dirty Game“, bude tenhle večer rozhodně výjimečný. Podrobnosti k akci budou postupně zveřejněny na oficiálním webu kapely www.metal-factory.cz a také na sociálních sítích.

Previous post Skupina RYBIČKY 48 uvede den před Silvestrem online premiéru dokumentu 20 LET ROCK’N’ROLLU, VY BUZNY a připomene tak dvacet srdcervoucích i kulervoucích roků své existence
Next post ALL FOR METAL vydávají nový videoklip