Nová česká hitparáda QR TICKET HITS odstartovala 1. ledna 2023

Sdílení

Nová česká hitparáda QR TICKET HITS je součástí rozsáhlého balíčku služeb, který od Nového roku nabízí tuzemským kapelám, muzikantům a umělcům portál QRTICKET.CZ. Muzikantům tak poskytuje prostor pro vlastní prezentaci na webu, který navštěvují nejen tisíce hudebních fanoušků, ale také muzikanti, hudební producenti a pořadatelé kulturních akcí. To kapelám umožní získávat nové kontakty a příležitosti.

Díky mediální podpoře Rádia HEY a Rádia SÁZAVA bude hitparáda QR TICKET HITS také pravidelně vysílána na vlnách obou rádií.

Tím však nabídka služeb portálu QRTICKET.CZ rozhodně nekončí, součástí nabídky je také QR TICKET INTERVIEW – podcast se zkušeným moderátorem, QR TICKET E-SHOP – podpora prodeje Merche na e-shopu QRTICKET.CZ, nebo QR TICKET NEWS – zveřejňování tiskových zpráv a informací o kapelách a jejich aktivitách na partnerském webu PLAYLISTMUSIC.CZ.

Srozumitelný přehled všech služeb najdete na webu https://qrticket.cz/kapely/, kde je i jednoduchý registrační formulář, díky kterému je objednávka jakékoli služby, včetně přihlášení songu do hitparády, otázkou jen několika kliknutí.

Portál QRTICKET.CZ samozřejmě nadále poskytuje pořadatelům maximálně komfortní prostředí pro prodej vstupenek, rychlou výplatu tržeb, a to vše s minimální marží. Hlavní předností portálu je snadný způsob zadání a propagování jakékoli akce, snadné spuštění prodeje vstupenek na pár kliknutí a rychlá výplata peněz ( 3 dny po ukončení akce )

Hlasovat pro svůj oblíbený song a podpořit tak právě tu svoji kapelu můžete zde:

https://qrticket.cz/qr-ticket-hits/

ORTICKET.CZ

Previous post Playlist Music 51 / 2022 ( Best of.. )
Next post Playlist Music 2023 / 01