BEYOND THE BLACK – oznamují termín vydání nového alba

Sdílení

Album nazvané jednoduše „Beyond The Black“ vyjde 13. ledna 2023!

Vzestupné hvězdy německého symphonic metalu BEYOND THE BLACK se již mohou po letech ohlédnout za stratosféricky úspěšnou kariérou.

Vydání jejich debutové alba z roku 2015 zasáhlo v jejich domovskou zemi jako bomba. Sing „Songs Of Love And Death“ po celé týdny obléhal německou Top 15, což vedlo k tomu, že skupina získala ocenění Metal Hammer za „Nejlepší debut“ v roce 2015. Nástupce „Lost In Forever“ (2016) vstoupil do německé hitparády na čtvrtém místě a vydláždil cestu na obrovské turné po Německu a po zemích jako Spojené království, Rusko a Japonsko. Od začátku kariéry si BEYOND THE BLACK zahráli na několika z největších světových metalových festivalů jako Wacken Open Air a absolvovali turné jako support těžkých vah, jakými jsou třeba AEROSMITH, KORN, SCORPIONS, SAXON a WITHIN TEMPTATION. Během kampaně ke své třetí nahrávce „Heart Of the Hurricane“ (2018) absolvovali BEYOND THE BLACK své vůbec první evropské turné, které je zavedlo do 10 zemí, přičemž většina termínů byla vyprodána. Ještě než dokončili turné „Heart Of The Hurricane“, vrátili se do studia, aby napsali a nahráli album číslo čtyři. Výsledkem byl „Horizons“, vydaný v červnu 2020, který vstoupil do německého žebříčku alb na třetím místě, což znamená dosud nejúspěšnější album kapely. Nyní, o dva roky později, jsou BEYOND THE BLACK zpět, aby zahájili novou kapitolu.

Po vydání skladeb „Reincarnationů a „Is There Anybody Out There“ skupina s hrdostí oznamuje své nové, páté studiové album – stejnojmenné „Beyond the Black“ vyjde 13. ledna 2023!

Oznámení o vydání alba je doprovázeno temným a silným novým singlem „Winter Is Coming“, a také dosud největší turné, které začalo 6. října ve Vídni.

Jennifer Haben k tomu říká: „Během tvorby tohoto alba se ve světě i v zákulisí událo mnoho změn. Byli jsme konfrontováni se svými nejniternějšími obavami a nadějemi, když jsme se v turbulentních časech snažili udělat správnou věc. Tomu se říká růst a toto album se dostává k jádru tohoto procesu, který všichni sdílíme“

Previous post Playlist Music on Air 40 / 2022
Next post MAREK ZTRACENÝ OHLAŠUJE ŽIVOTNÍ KONCERT NA FOTBALOVÉM STADIONU V EDENU!