Sdílení

Novinka od Sabaton, nové album rakouských Edenbridge a rozhovor s Jackie Daniel´s ( Hairy Groupies ). To je aktuální Playlist Music on Air.

Thundermother – Loud and Free
Amberian Dawn – Fame & Gloria
Sabaton – Father
Edenbridge – The Call of Eden
Hairy Groupies – Cry Baby
Hairy Groupies – The Story
Nergard – Carry Me
Iron Savior – Paradise (2022 Version)
Dirkschneider & The Old GangU.D.O. – Every Heart Is Burning ( pouze na webu playlistmusic.cz )
Whitesnake – Here I Go Again (2022 Remix)

Poslechněte si Playlist Music ZDE


Sabaton – Father

První světové válce věnovali švédští Sabaton dvě celá alba, dokonce chystají film, a teď přišli s hudební trilogií „Echoes of the Great War“, která přináší jak novinky, tak i starší skladby, které rovněž ladí s daným tématem

První díl vychází teď a prvním singlem je skladba „Father“  

Edenbridge – The Call Of Eden

Rakouská symfonická metalová formace EDENBRIDGE je považována za jednu z nejvíce stylových kapel svého žánru, a to už od vydání jejich debutového alba „Sunrise in Eden“ (2000). Po 10 úspěšných studiových albech EDENBRIDGE přichází s novinkou. Jedenácté studiové album se jmenuje „Shangri-La“ a vyšlo 28. srpna, „The Call of Eden“ je singl, který tomu předcházel.

Hairy Groupies – Cray Baby

Hairy Groupies – The Story

Hairy Groupies – Interview ( Jackie Daniel´s )

Tuzemská glam-rocková kapela Hairy Groupies vydala na konci loňského roku své debutové album GLAMNIZATION.

Produkce se ujal producentský velikán, známý Američan Dennis Ward (coproducent nové desky skupiny Halloween, člen skupiny Unisonic, Magnum, doprovodné skupiny Guse G., a bývalý člen Pink Cream 69)

Skladby z tohoto alba kapela vyvezla také na letošní letní turné.

My jsme si do Playlist Music pozvali zpěvačku Jackie Daniel´s a povídali jsme si o Hairy Groupies, o tom co bylo, co bude, nebo o aktuálním albu a nebo o tom, jaký má Jackie vztah k anglickým textům.

Celý rozhovor si poslechněte ZDE.

Iron Savior – Paradise (2022 Version)

Němečtí mistři power metalu IRON SAVIOR působí již čtvrt století. Důslednost a vysoká kvalita podání vynesly kapele kolem Pieta Sielcka velkou a loajální fanouškovskou základnu.

V roce 2017 Iron Savior přišli se speciálním projektem: Jejich prvních pět studiových alb v té době již nebylo k dispozici, ale skupina je nemohla jednoduše znovu vydat z právních důvodů. Proto se rozhodli znovu nahrát některé úspěšné skladby. Výsledek byl přijet pozitivně a fanoušci pochopitelně chtěli ještě víc.

Historie Iron Savior je plná zajímavých hudebních drahokamů, které se na první „Reforged“ album nevešly, a tak bylo brzy jasné, že „Reforged“ jde do druhého kola. Reforged – Ironbound vyšlo 26. srpna.

Celý článek nahdete ZDE

Previous post Němečtí mistři power metalu vydávají „dvojku Reforged“
Next post BEYOND THE BLACK – oznamují termín vydání nového alba