Sdílení

V říjnu se těšte na nové album a křest ve Velkém sále pražské Lucerny

Trautenberk, v současnosti jedna z nejvíce klatovských skupin v republice, vydává nový singl s názvem Mužoretka a k němu zveřejňuje i videoklip! Filmaři z KHfilmin pod vedením režiséra Tomáše Krejčího, herci, i kompars z řad fanoušků Trautenberka odvedli kus poctivé práce. A Jan Suchý v hlavní roli Aničky opravdu exceluje! Dvěma slovy: učiněná nádhera! Ostatně přesvědčte se sami: 

Mužoretka poodkrývá tajemství minulosti baskytaristky Aničky a odporných praktik vrcholových mažoretek. Singl, který má drsnou až romanticky melancholickou atmosféru, bude také součástí v pořadí již čtvrtého dlouhohrajícího alba populární tanzmetalové skupiny Trautenberk. Očekávaná novinka ponese název Vzpoura kanců a oficiálně vyjde 15.10.2022 v exkluzivní distribuci hudebního vydavatelství Supraphon.

Křest samotného alba pojme jemnostpán Trautenberk samosebou velkopansky a obří trachtaci uspořádá 27. 10. 2022 v Praze ve Velkém sále pražské Lucerny. Fanoušci se budou moci těšit na nový playlist, zbrusu novou scénu a několik opravdu velevážených hostů. Polovinu podzimního turné pojede Trautenberk navíc ve výjimečném spojení se Třemi Sestrami. A čím vlastně byla Anče v mládí? Nechte se překvapit…

Previous post Tomáš Hanák jako zombie Mozart u Wohnoutů
Next post Playlist Music on Air 39 / 2022