Sdílení

Novinky v 39. Playlist Music tentokrát představí Billy Idol, Avantasia, nebo Stratovarius. Poslouchejte v premiéře 1.10.2022 na Rádiu HEY!

Billy Idol – Running from the Ghost

Britská punkrocková legenda Billy Idol zveřejňuje nové ďábelské video ke svému nejnovějšímu singlu „Running from the Ghost“, který je součástí nového EP The Cage (2022).

„Na posledním EP [The Roadside] jsme se jen trochu zahřívali. Toto EP je mnohem silnější. Víc kytarové a o dost zábavnější. Po dvou letech, co jsme nehráli, jsme plni energie a když jsme se znovu postavili na pódiu, pochopili jsme, co je třeba. Pustit ven trošku víc bouře a vzdoru, trošku víc rock´n´rollu, takové menší fuck you,“ říká k desce šestašedesátiletý rocker.

Avantasia – The Inmost Light

Tobias Sammet a Avantasia představuje nový singl The Inmost Light s Michaelem Kiskem. Nová skladba je další ochutnávkou z připravovaného devátého studiového alba „A Paranormal Evening With The Moonflower Society“.

Tobias Sammet k tomu říká: „Michi Kiske je nejen dobrým přítelem více než 20 let, ale od začátku byl i součástí Avantasie. Jeho zpěv mě inspiruje, když skládám písně, a když dokončuji psaní duetu s ním, vždy je výsledkem velni silná metalová střela, jakou je „The Inmost Light“. Pracovat a zpívat s ním je vždy velká výzva, musíte do toho dát vždy úplně všechno.

Video je rekapitulací dosavadní kariéry Avantasie. „A Paranormal Evening with the Moonflower Society“ obsahuje jedenáct magických písní a hostí řadu prestižních hvězd.

Album produkoval Tobias Sammet po boku kytaristy Saschy Paetha. Fantastický obal vytvořil švédský ilustrátor Alexander Jansson.

Album vyjde 21. října 2022

Stratovarius – Frozen In Time

Sedm let po vydání posledního alba „Eternal“, Stratovarius znovu dokazují svůj status vlajkové lodi symfonické metalové kapely a vrací se s velkým třeskem. Jejich nové album „Survive“ vyšlo 23. září.

My jsme Vás o tehdy ještě připravované novince informovali už v červnu. Přečtěte si článek na Playlist Music

Trautenberk – Mužoretka

O novince si přetěte ZDE

The Rasmus – Live And Never Die

23. září, po pěti letech, vyšlo jubilejní desáté album „Rise“ finských The Rasmus. Při té příležitosti také nový singl „Live and Never Die“ dokládá, že čtveřice z Helsinek hity psát prostě umí.

„Je to sice poslední skladba, kterou jsme pro album složili, ale skončila jako jeho otvírák. Nikdy dřív jsem asi nenapsal nic s tolika pozitivními slovy a durovými akordy. Je to skladba nabitá energií,“ říká k čerstvé klipovce frontman Lauri Ylönen.

Playlist Music ( On Air ) – 39 / 2022 ( 01. 10. 2022 )

Orden Ogan – Let The Fire Rain
Manowar – Call To Arms
Billy Idol – Running from the Ghost
Avantasia – The Inmost Light
Stratovarius – Frozen In Time
Lordi, Michael Monroe – Like a Bee to the Honey
Trautenberk – Mužoretka
My Chemical Romance – Planetary (GO!)
The Rasmus – Live And Never Die
Alanis Morissette – Guardian

Previous post Trautenberk vydává nový singl a videoklip Mužoretka
Next post Muse a Slipknot – Rock for People míří ještě výš, vytáhl esa v podobě dvou headlinerů 27. ročníku