Kapela Volbeat představila letní ochutnávky z chystaného alba.

Sdílení

Dánští Volbeat znovu vstupují na hudební scénu a pro letošní léto představují hned dva nové singly „Wait a Minute My Girl“ a „Dagen Før“. Skladby jsou první ochutnávkou z připravovaného alba.

Zatímco pandemie loni zmrazila jakékoli plány na turné, členové kapely využili situace k zahájení práce na nové desce. Zpěvák Michael Poulsen, baskytarista Kaspar Boye Larsen a bubeník Jon Larsen se mohli v Dánsku spojit se svým dlouholetým producentem Jacobem Hansenem, a na dálku, z New Yorku, i s kytaristou Robem Caggianem.

Když se začalo oteplovat a dny se v mnoha částech světa prodlužovaly, chtěli jsme se podělit o dvě letní písně, které jsme napsali a nahráli během dlouhých, obtížných 15 měsíců. Jsme nesmírně vděční za to, že i během „pauzy“ byli naši dobří přátelé Doug, Ray a Mia Maja ochotni s námi na “Wait a Minute My Girl“ spolupracovat a jsme naprosto nadšeni, že Stine Bramsen, kterou známe a obdivujeme již dlouhou dobu, byla ochotna propůjčit svůj neuvěřitelný talent pro skladbu „Dagen Før“. Doufáme, že si tuto dvojitou explozi letních melodií užijete stejně jako my při natáčení a nemůžeme se dočkat, až uslyšíte, co dalšího pro vás chystáme.

Uvádí kapela

Na skladbě „Wait a Minute My Girl“ s Volbeat spolupracoval hráč na saxofon Doug Corcoran a klavírista Raynier Jacob Jacildo z kapely JD McPherson’s band. Oba hudebníci se dříve objevili v „Die to Live“ z roku 2019. Vrátila se také zpěvačka Mia Maja a nazpívala k písni doprovodné vokály. Skladbu „Dagen Før“ podpořila vokály pro změnu Stine Bramsen z kapely Alphabeat.

Obě novinky si poslechněte zde

Previous post 3. srpna slaví James Hetfield své narozeniny. Věděli jste o něm těchto 15 věcí?
Next post Tom Morello vypouští první song z nového alba. Cover „Highway To Hell“ s Bruce Springsteenem & Eddie Vedderem