Vlasta Horváth představuje novinku „Dneska jsem Tvůj“ a připravuje se na VÝROČNÍ KONCERT.

Sdílení

Po úspěšném vánočním duetu, který zpěvák a hudebník Vlasta Horváth nazpíval se svou dcerou Lindou v roce 2020, přichází nyní s další společnou písní s názvem „Dneska jsem tvůj“. Tentokrát je to však energická, svěží píseň s pozitivní energií, která je přesně tím správným letním hitem. Je vidět, že dcera zpěváka pomalu, ale jistě o sobě dává vědět a po všech stránkách se z ní stává osobnost.

„Jsem naprosto ohromen velikostí jejího talentu. Je to až neuvěřitelné, když si uvědomím, s jakou lehkostí a nadhledem jsme tuto písně spolu dali dohromady. Při tom všem mi Linda byla rovnocenným parťákem a přinášela nové nápady melodické linky. Jsme na sebe napojeni a je to vždy úžasná práce a hlavně zábava. Na konci procesu za námi zůstane otisk určité etapy, která nás bude vždy spojovat. To je pro nás ta největší nesmazatelná hodnota,“ uvedl zpěvák.

S nápadem nazpívat tuto píseň jako duet přišla prý dcera sama. Bude totiž jedním z hostů na Výročním koncertě Vlasty Horvátha dne 25. 10. 2023 v Praze v Divadle Na Fidlovačce, kde si přála zazpívat něco z vlastní tvorby svého otce. Tak pokud máte 25. 10. volno, určitě dorazte na tento výjimečný koncert k 18 letům působení skvělého zpěváka a hudebníka Vlasty Horvátha na hudební scéně.

Previous post S novým partnerem, PIVOVAREM KÁCOV, je hitparáda o další HIT bohatší
Next post MIG 21 – PODZIM TOUR 2023