Sdílení

Zpěvačka Lucie Bílá připravila svým fanouškům s předstihem vánoční dárek. V den letošní první adventní neděle vydala videoklip k nové písni „O Vánocích“, kterou pro ni složil Jan Pokorný alias Pokáč. Po úspěšném hitu „Dobrý kafe“ jde o druhý společný singl známého písničkáře a jedenadvacetinásobné zlaté slavice. 

„Vánoce jsou pro mě nejkrásnějším obdobím v roce, a tak jsem chtěla o letošních svátcích udělat sobě i fanouškům radost něčím výjimečným. Nemohla jsem tedy oslovit nikoho jiného než právě skvělého Pokáče, se kterým jsme spolupracovali už na písničce ‚Dobrý kafe‘ a také na textu k duetu s Janem Bendigem ‚Jednu malou chvíli‘. Společně jsme vytvořili kouzelnou vánoční píseň, která – doufám – pohladí po duši a zároveň připomíná, že rodina, děti a přátelé by pro nás všechny vždy měli být na prvním místě, a to nejen ve vánočním čase,“ říká o vánoční písni zpěvačka Lucie Bílá

Režisérem nového videoklipu je Lukáš Rejmon, který pro Lucii Bílou natočil také předchozí klipy k písním „Fénix“ a „Jednu malou chvíli“. Natáčení probíhalo i na několika neobvyklých lokacích, jako je například Kostel svatého Bartoloměje v pražských Kyjích. Vedle Lucie Bílé se v klipu objeví také dětský chlapecký sbor Boni Pueri, pozorný divák ale ve videu zaznamená známých tváří mnohem více. 

„Kouzlo Vánoc pro mě spočívá především v tom, že svátky trávíme s lidmi, na kterých nám záleží. Jsem proto ráda, že si v mém klipu zahrálo tolik lidí, kterých si vážím a se kterými je mi dobře. V záběrech se tak objeví nejen autor písně Pokáč, ale například také vůbec první představitelka pohádkové Popelky Eva Hrušková s manželem Janem Přeučilem, cukrář Josef Maršálek, moje báječné kolegyně z muzikálu Maminy, který nyní hrajeme v Divadle Lucie Bílé, a samozřejmě moje rodina a přátelé,“ raduje se Lucie Bílá.

Píseň „O Vánocích“ nebude chybět ani na tradičním vánočním turné Bílé Vánoce Lucie Bílé. V rámci něj zpěvačka v následujících týdnech navštíví 28 českých a slovenských měst.

Previous post <strong><u>David Koller připravuje nové album. Nyní představuje další singl a znepokojivě mnohovýznamový klip, který nazval Spokojená.</u></strong>
Next post <strong>Crowne oznamují nové album a vydávají singl „Champions“</strong>