Kapela Fate Magazine představuje zbrusu nový singl a videoklip Waste your time!

Sdílení

Skladba Waste your time zároveň na trh uvede novinkové album Beztíže, které vyšlo 28.10. Přesně po 14 letech, 14 nových autorských písní nabitých pozitivní energií, díky které se i kapela Fate Magazine dokázala vrátit na hudební scénu!


Singl WYT (Waste your time) je o vztahu dvou lidí, kde by jeden z partnerů rád, všemi dostupnými silami, ovládnul toho druhého.
„Naše srdce nám vždy napoví, jestli naše životní cesty a vztahy jsou pro nás to pravé. Stačí mu jen naslouchat a najít sílu k rozhodnutí.. Song je energická tempovka, která posluchače rozhodně nenechá stát na místě“  říká frontman kapely David Adámek.

Waste your time má i svoji českou verzi, která nese název Beztíže.

„Stejně tomu bylo i u úspěšného singlu Runaway. Vlastně na celé nové desce kombinujeme čestinu s angličtinou, baví nás to a pro naše fanoušky to není nic nového. Za mě osobně je díky tomu deska hodně barevná, osobitá, některé texty jsem měl prostě potřebu nazpívat česky a tím i určitou osobní zpověď přiblížit více našim skalním fans“ dodává David.

Ke zmíněnému singlu natočila kapela i videoklip, který vychází práve těd. Mix a master obstaral Johny Rainbow, se kterým FM spolupracovali na všech skladbách.


Rok 2023 bude pro Fate Magazine i návratovým rokem na koncertní pódia, na což se všichni velmi těší a momentálně veškerý svůj volný čas tráví ve zkušebně.

Koncertní křest alba Beztíže proběhne 10.12.2022 v Teplicích, odkud kapela pochází a kde má obrovskou fanouškovskou základnu.

Více informací na www.fatemagazine.cz a na sociálních sítích kapely.

Previous post Playlist Music on Air 43/2022
Next post SABATON vydávají mistrovské dílo. „The Symphony To End All Wars“