Kapela Siluety vydává svůj první klip k písní Gentleman

Sdílení

Kapela společně s režisérem Martinem Kolembářem vytvořila retro klip.

„Po vyhazovu z kapely Sendwitch jsem myslel, že už nikdy hudbu dělat nebudu, ale za pár týdnu mi to začalo chybět. Pamatuji si, že jsem v prosinci seděl u přítelkyně na bytě, měl jsem v sobě asi dvě láhve vína a poslouchal jsem kapelu Mandrage a jejich album Siluety, ten název se mi tak zalíbil, že jsem to pak na první zkoušce s klukama navrhl a od té doby si říkáme Siluety, jsem za to rád“, říká bubeník kapely Antonín Matyásko.

„Píseň Gentleman se v podstatě napsala sama. Text nám se Štěpánem spadl do klína a my ho jen sebrali a napsali na papír. Přesněji řečeno kytarista Štěpán Šona ho napsal, jelikož se svým krasopisem bych to po sobě nejspíš nepřečetl ani já sám. Psala se nám dobře, jelikož to tak vlastně i cítíme. Určitě nijak zvlášť neholdujeme Facebookům a internetům, ale uvědomujeme si, že sociální sítě jsou pro to co děláme velice důležité, což je trochu paradox.“ Říká zpěvák kapely Jan Matyásko.

„Jak zpívá Michal Malátný v písni Láska a data „Něco končí a něco začíná“.  Tak ani s námi to nebylo jinak. Se Štěpánem jsme měli dlouho kapelu Nespoutaní Hoši, hrající post-pubertální pop-rock. Jelikož jsme cítili potřebu změny, využili jsme odchodu Antonína ze skupiny Sendwitch a založili  novou kapelu Siluety.

Osobně doufám, že už nás nečeká nějaká omezení a v budoucnu se potkáme někde na festivalu či klubovce. Je to k nevíře, ale máme před sebou dost koncertů, nechápu jak se nám to podařilo, ale jsme za to rádi. Abych to shrnul, kapela má 5.3.2022 první koncert, poté se ukážeme na několika festivalech a na podzim snad nějaké tour, třeba i s někým velkým, vše je ve hvězdách, ale usilovně pracujeme.“

Uzavírá bubeník Matyásko.

Instagram kapely:https://www.instagram.com/siluety_official/
Facebook kapely: https://www.facebook.com/SiluetyOfficial
Youtube kapely:
https://www.youtube.com/channel/UCaWcTA6Xz0Wgspokx9vswvg

Previous post RockOpera Praha chystá na 29. března premiéru nové rockové opery Marie Madonna
Next post Playlist Music ( On Air ) – 11 / 2022 ( 19. 03. 2022 )