Polská metalová skupina Crystal Viper v čele se zpěvačkou Martou Gabriel míří na Kaplička Fest v Chrášťanech u Benešova

Sdílení

Polská heavy metalová ikona Crystal Viper odehraje letos v létě pouze tři koncerty. V Rakousku, v Polsku a jeden jediný koncert také v České republice. Crystal Viper vystoupí na rockovém festivalu Kaplička fest v Chtášťanech u Benešova. Známá polská heavy metalová úderka se před fanoušky vrací po 15 měsíční pauze.

Kapela letos v lednu vydala již osmé studiové album s názvem „The Cult“, které je bezesporu nejlepším albem této formace. Zpěvačka Marta Gabriel je právem považována za jednu z nejlepších vokalistek na současné heavy metalové scéně. 16. července se na pultech objeví její sólové album „Metal Queens“, které je sbírkou coververzí a současně poctou ženským heavymetalovým a hardrockovým zpěvačkám 80. let.

Pokud fandíte poctivému a kvalitnímu heavy metalu, určitě se nenechte ujít jediný koncert Crystal Viper v České republice na festivalu Kaplička fest v Chtášťanech u Benešova 17. července 2021. Crystal Viper dorazí do Chrášťan v plné sestavě: Marta Gabriel (zpěv, kytara), Eric Juris (kytara), Andy Wave (kytara), Blaze Grygiel (basa) a Cederick Forsberg (bicí).

Kromě Crystal Viper hostí letos Kaplička fest samozřejmě i další kapely.

Dorazí stálice festivalu a známá Vlašimská heavy melatovoá kapela Rubicon River. Z nedalekého Benešova přijede zahrát formace Pigstile. Původní, hardrockový hudební styl, podpořený ostrým kytarovým zvukem a klávesovým Hammond soundem přiveze Pražská kapela Tridian. A pozvání přijala i kapela The Heathrow, jejíž aktuální singl „Všechno bude jako dřív“ můžete slyšet ve vysílání Rádia Hey.

Kaplička fest v Chtášťanech u Benešova startuje 17. července 2021 v 17:00

Celou akci moderuje Standa Čeněk ( Playlist Music a Rádio HEY! )

Vstupenky v předprodeji na QR Ticket – https://qrticket.cz/ , https://qrticket.cz/produkt/kaplicka-fest/

Previous post Polská heavy metalová ikona Crystal Viper se chystá na jediné vystoupení v České republice. Rádio Hey bude u toho.
Next post Playlist Music ( On Air ) – 25 / 2021