MAREK ZTRACENÝ STÁLE VĚŘÍ NOVÝM SINGLEM MÍŘÍ DO VYPRODANÝCH EDENŮ

Sdílení

Nejpopulárnější český zpěvák Marek Ztracený se nedávno postaral o pořádný humbuk, když během několika hodin třikrát vyprodal největší český fotbalový stadion Eden. Jen pár dní na to ho fanoušci ocenili již druhým slavíkem v řadě a nyní přichází tento hitmaker s novou písní a videoklipem s názvem „Stále věřím“

 „Chtěl jsem sobě i fanouškům zkrátit čekání na koncert v Edenu a také splnit slib, že jim představím ještě jednu novou píseň, která mimochodem zazní i na zmíněném koncertě. Není náhoda, že tahle písnička je o snech a o životě. Myslím, že se jak tématem, tak zvukem hodí k tomu, co právě prožívám a myslím, že by se v ní publikum mohlo najít stejně jako já. Zpívám v ní o tom, že se sny skutečně plní, ale občas trochu jinak, než si člověk představuje, ale i tak je to hezký,“ uvádí Ztracený.

 Marek přípravu na tři mega koncerty nepodcenil a udělal to, co možná ještě nikdo před ním. Místo trénování ve zkušebně se rozhodl uspořádat tři zahřívací kola a veřejné zkoušky, kde se se svojí kapelou i fanoušky ladí formu. O koncerty v Lokti, Slavkově a Ostravě byl obrovský zájem a vstupenky si koupilo desítky tisíc lidí.

 „Je neuvěřitelné, kolik lidí nápad se zahřívacími koly zaujal. Když jsem přišel na pódium například ve Slavkově a viděl ten dav, zatajil se mi dech. Je dobře, že jsme to udělali. Kromě toho, že jsem se ještě před plánovanou koncertní pauzou mohl vidět s fanoušky, jsme si také vyzkoušeli pár technických věcí, které jen tak mimochodem občas nevyšly. Nyní jsme opravdu maximálně připravení a všichni se mají na co těšit. My již nežijeme ničím jiným. Je to krásná cesta a užíváme si s fanoušky každou vteřinu,“ popisuje svůj nápad Marek.

 Za produkcí nového singlu „Stále věřím“ stojí vyhledávaný producent Dalibor Cidlinský jr.  Emotivně silný videoklip vznikl pod taktovkou FILMZLICINCOMPANY.

Previous post ŠKWOR je Sobě věrnej!
Next post Playlist Music live – 2023 / 20